Notícia

Grandvalira arriba al cap de setmana amb 100 km esquiables i l'obertura del Snowpark de Grau Roig

La nevada de les darreres hores deixa més de 12 cm de neu nova a l'estació

trepitjaneus,cinta,grandvalira
La nevada de les darreres hores deixa més de 12 cm de neu nova a l'estació Autor/a: Grandvalira
Grandvalira preveu obrir aquest cap de setmana 5 dels 6 sectors amb un total de 100 km esquiables. La connexió per pista entre els sectors Pas de la Casa Grau Roig i Soldeu El Tarter estarà operativa a partir de demà dissabte. Les precipitacions en forma de neu de les darreres hores han deixat més de 12 cm de neu nova i els equips de terreny treballen de forma intensa per condicionar progressivament més extensió esquiable en els propers dies.

A partir d'aquest dissabte, el preu del forfet de dia correspondrà a les tarifes establertes per a la Temporada 2018-2019. D'altra banda, durant aquest cap de setmana, el servei de bus gratuït es manté de Canillo a El Tarter amb una única línia.   

L'Escola d'Esquí i Snowboard dels sectors oberts estaran operatives i a ple funcionament. Per aquest cap de setmana també es preveuen nombroses activitats d'aventura com el múixing, les motos de neu o les raquetes així com gran part de l'oferta de restauració.  

Snowpark operatiu al sector Grau Roig

El Sunrise Park Xavi del sector Grau Roig obrirà a partir de demà dissabte 3 línies per a debutants (4 rails), expert (4 rails) i Pro (4 rails i un salt).

L'après-ski de L'Abarset

Després de l'èxit de la inauguració de les festes après-ski, L'Abarset continua oferint al peu d'El Tarter els DJ's més aclamats de l'escena electrònica. Arribat d'Eivissa, aquest dissabte el local acull a DJ Gonçalo. 
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial