Notícia

Grandvalira arriba al cap de setmana amb 100 km esquiables i l'obertura del Snowpark de Grau Roig

La nevada de les darreres hores deixa més de 12 cm de neu nova a l'estació

trepitjaneus,cinta,grandvalira
La nevada de les darreres hores deixa més de 12 cm de neu nova a l'estació Autor/a: Grandvalira
Grandvalira preveu obrir aquest cap de setmana 5 dels 6 sectors amb un total de 100 km esquiables. La connexió per pista entre els sectors Pas de la Casa Grau Roig i Soldeu El Tarter estarà operativa a partir de demà dissabte. Les precipitacions en forma de neu de les darreres hores han deixat més de 12 cm de neu nova i els equips de terreny treballen de forma intensa per condicionar progressivament més extensió esquiable en els propers dies.

A partir d'aquest dissabte, el preu del forfet de dia correspondrà a les tarifes establertes per a la Temporada 2018-2019. D'altra banda, durant aquest cap de setmana, el servei de bus gratuït es manté de Canillo a El Tarter amb una única línia.   

L'Escola d'Esquí i Snowboard dels sectors oberts estaran operatives i a ple funcionament. Per aquest cap de setmana també es preveuen nombroses activitats d'aventura com el múixing, les motos de neu o les raquetes així com gran part de l'oferta de restauració.  

Snowpark operatiu al sector Grau Roig

El Sunrise Park Xavi del sector Grau Roig obrirà a partir de demà dissabte 3 línies per a debutants (4 rails), expert (4 rails) i Pro (4 rails i un salt).

L'après-ski de L'Abarset

Després de l'èxit de la inauguració de les festes après-ski, L'Abarset continua oferint al peu d'El Tarter els DJ's més aclamats de l'escena electrònica. Arribat d'Eivissa, aquest dissabte el local acull a DJ Gonçalo. 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial