Notícia

Reforcer presenta la seva primera col·lecció de neu

El seu fundador, Juan Martínez Núñez, va superar un tumor cerebral i va decidir crear la seva pròpia marca de roba d'esquí


Proposta de material molt interessant la que ens arriba des de la Val d'Aran. I per diversos motius. D'una banda es tracta del naixement d'una nova marca de roba de neu "made" in the Aran, al Pirineu. I d'altra banda, hem de ressaltar que es diu Reforcer i que està inspirada en la valentia, el coratge, la determinació i la superació, la col·lecció compta amb línies destinades a dona i a home. El seu fundador, Juan Martínez Núñez, va superar un tumor cerebral i va decidir crear la seva pròpia marca de roba d'esquí. Les peces, amb un toc de marcat caràcter 'freeride', poden adquirir-se a través de la pàgina web de Reforcer.


El 2008 va arribar la tempesta. Els metges van diagnosticar-li a Juan Martínez Núñez (Madrid, 1976) un tumor cerebral. En Juan tenia 31 anys i va haver de deixar la seva feina com a cap d'obra hidràulica –és enginyer agrònom de formació– per lluitar.
 
En Juan va superar l'allau d'operacions i pocs mesos després de la seva última operació, va tornar a la seva feina. Tot i que els marejos i les seqüeles de les intervencions eren massa importants com per seguir i va decidir canviar la seva vida.
 
És llavors quan va decidir vincular-se al esquí d'una altra manera i aprofitar tot el seu know how en el món de l'esport de neu –la seva autèntica passió i el seu gran  aliat en la rehabilitació–  per llançar una marca de roba pròpia i de qualitat.
 
Inspirada en la valentia, el coratge, la determinació i la superació, la col·lecció de Reforcer compta amb una línia amb un toc de marcat caràcter freeride destinada a dona i a home. Cadascuna d'elles està formada per un conjunt complet de jaqueta i pantaló, tots ells combinables entre si i en diversos colors.
 
Dissenyades i fabricades a Europa, totes les peces de Reforcer es caracteritzen per la seva alta transpirabilitat 20K g / m2 / 24h, impermeabilitat 20K mmH2O, aïllament tèrmic i la seva extrema lleugeresa. Tot gràcies a que estan elaborades amb els materials premium més avançats del mercat.
 
Entre ells destaquen la membrana Toray Dermizax EV 4Way Stretch 20K / 20K que confereix una llibertat de moviment excepcional per la seva elasticitat sense penalitzar el seu comportament tècnic. El seu aïllament 3M Thinsulate amb gramatge que varia de 80 g / m2 a 100 g / m2, col·locat entre la membrana i el folre interior, possibilita una temperatura corporal adequada en els dies més freds de la temporada. A més, s'utilitza Kevlar-Cordura en els baixos dels pantalons que confereixen una gran resistència al tall amb esquís, a l'esquinçament per cops amb els materials i a l'abrasió.

Més informació a: www.reforcer.com
 
 
Publicitat
Publicitat

Entrevista

Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat