Notícia

Reforcer presenta la seva primera col·lecció de neu

El seu fundador, Juan Martínez Núñez, va superar un tumor cerebral i va decidir crear la seva pròpia marca de roba d'esquí


Proposta de material molt interessant la que ens arriba des de la Val d'Aran. I per diversos motius. D'una banda es tracta del naixement d'una nova marca de roba de neu "made" in the Aran, al Pirineu. I d'altra banda, hem de ressaltar que es diu Reforcer i que està inspirada en la valentia, el coratge, la determinació i la superació, la col·lecció compta amb línies destinades a dona i a home. El seu fundador, Juan Martínez Núñez, va superar un tumor cerebral i va decidir crear la seva pròpia marca de roba d'esquí. Les peces, amb un toc de marcat caràcter 'freeride', poden adquirir-se a través de la pàgina web de Reforcer.


El 2008 va arribar la tempesta. Els metges van diagnosticar-li a Juan Martínez Núñez (Madrid, 1976) un tumor cerebral. En Juan tenia 31 anys i va haver de deixar la seva feina com a cap d'obra hidràulica –és enginyer agrònom de formació– per lluitar.
 
En Juan va superar l'allau d'operacions i pocs mesos després de la seva última operació, va tornar a la seva feina. Tot i que els marejos i les seqüeles de les intervencions eren massa importants com per seguir i va decidir canviar la seva vida.
 
És llavors quan va decidir vincular-se al esquí d'una altra manera i aprofitar tot el seu know how en el món de l'esport de neu –la seva autèntica passió i el seu gran  aliat en la rehabilitació–  per llançar una marca de roba pròpia i de qualitat.
 
Inspirada en la valentia, el coratge, la determinació i la superació, la col·lecció de Reforcer compta amb una línia amb un toc de marcat caràcter freeride destinada a dona i a home. Cadascuna d'elles està formada per un conjunt complet de jaqueta i pantaló, tots ells combinables entre si i en diversos colors.
 
Dissenyades i fabricades a Europa, totes les peces de Reforcer es caracteritzen per la seva alta transpirabilitat 20K g / m2 / 24h, impermeabilitat 20K mmH2O, aïllament tèrmic i la seva extrema lleugeresa. Tot gràcies a que estan elaborades amb els materials premium més avançats del mercat.
 
Entre ells destaquen la membrana Toray Dermizax EV 4Way Stretch 20K / 20K que confereix una llibertat de moviment excepcional per la seva elasticitat sense penalitzar el seu comportament tècnic. El seu aïllament 3M Thinsulate amb gramatge que varia de 80 g / m2 a 100 g / m2, col·locat entre la membrana i el folre interior, possibilita una temperatura corporal adequada en els dies més freds de la temporada. A més, s'utilitza Kevlar-Cordura en els baixos dels pantalons que confereixen una gran resistència al tall amb esquís, a l'esquinçament per cops amb els materials i a l'abrasió.

Més informació a: www.reforcer.com
 
 
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat