Notícia

Garosnow, un circuit après-ski amb música electrònica en tres estacions d'esquí del Pirineu

Si el millor d'esquiar és l'après-ski, Garosnow és el millor après-ski


El festival de música GAROSNOW arriba a la seva 7a edició convertit ja en el primer festival itinerant de música electrònica de França. Des dels seus inicis s'ha anat desplaçant per diferents estacions d'esquí dels Pirineus occitans, convertint les jornades d'esquí en tardes i nits amb música electrònica, convivència i actitud cool.

GAROSNOW és el germà hivernal de GAROROCK Amb l'inici de l'estiu, la localitat de Marmande, a la regió de Nova Aquitània, es vesteix de rock per albergar, durant quatre dies, GAROROCK, un festival que en aquest 2018 ha arribat a la seva 22a edició , sent un dels més consolidats festivals d'estiu de música rock, hip-hop i electro d'Europa.
 
L'èxit va portar als organitzadors a pensar en fer una edició hivernal i així va néixer Garosnow, que en pocs anys ja s'ha convertit en un esdeveniment imprescindible de les estacions d'esquí, adaptant-se perfectament a la muntanya, els grans espais i combinant les sensacions fortes dels salts i esquiades a la neu amb la música electrònica.

El festival va més enllà dels escenaris, ja que els artistes es mimetitzen amb les estacions i ofereixen les seves actuacions en off, en nombrosos bars, les pròpies pistes d'esquí al migdia o a la tarda i altres llocs atípics de les estacions.
 
Les Angles, Cauterets i Luchon-Superbagnères, les estacions de l'GAROSNOW 2019
 
GAROSNOW són sis dies de festa i música, ja que ocupa tot un cap de setmana en cadascuna de les estacions escollides, que enguany seran a Els Angles els dies 11 i 12 de gener, a Cauterets, al departament de Hautes Pyrénées en dates encara no confirmades i a Luchon-Superbagnères els dies 15, 16 i 17 de mar, al departament de Haute-Garonne (Alta Garona).

I alguns dels músics i DJ de la present edició són: FAKEAR (Electro); Sein (Rap); BILLX (Psytrance - Hard music); JENNIFER Cardini (House / Techno); JORIS DELACROIX DJ SET (House / Techno); ESTEBAN (Electro); el mexicà Mandrágora (Rock); Popof (Techno) o l'escocès MUNGO'S HI-FI i la belga Mandana, tots dos Dj Set.
 
El perfil dels fans del GAROSNOW és eminentment jove: No en va el 95% tenen entre 18 i 35 anys i el 80% són estudiants.
 
Les passades i entrades per al festival poden adquirir directament al web www.garosnow.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny