Notícia

L'accés principal a Port del Comte quedarà llest pel cap de setmana

De cara al període Nadal s’obriran dos carrils durant els festius, i en els dies feiners el trànsit serà alternatiu i regulat per semàfors

carretera,esllavissada,port del comte
L'esllavissada de terres i roques es va produir el passat mes d'octubre. Autor/a: ACN
Les obres de reparació del ferm i consolidació de talussos que es duen a terme a la carretera d’accés a l’estació d’esquí de Port del Comte podrien quedar pràcticament enllestides aquest cap de setmana. De cara al període Nadal s’obriran dos carrils durant els festius, i en els dies feiners el trànsit serà alternatiu i regulat per semàfors.


L'accés principal a Port del Comte podria quedar obert novament aquest proper cap de setmana, segons les previsions de la Diputació de Lleida, que està executant les obres conjuntament amb el Departament de Territori de la Generalitat i l'Ajuntament de la Coma i la Pedra. L'objectiu és que aquests dies quedi resolt finalment el pas per aquesta carretera, que també serveix de connexió entre el Solsonès i l'Alt Urgell a través de les valls de Lord i de la Vansa.

En cas de culminar ara els treballs, s'assolirà l'objectiu que ja es pugui arribar amb normalitat al complex de Port del Comte al llarg de la campanya de Nadal. Tot i això, els dies feiners se seguirà establint pas alternatiu mitjançant semàfors per tal d'acabar de confirmar l'estabilització del terreny, després de les greus esllavissades que hi ha hagut aquesta tardor i que han obligat a tallar la via des del 15 d'octubre passat.

Segons informa la Diputació de Lleida, el cost estimat d’aquestes obres és d'uns 177.000 euros. Un 45% del cost l'assumeix la Diputació, un 45% la Generalitat i el 10% restant els dos ajuntaments afectats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots