Notícia

Obertes les inscripcions per a una nova edició de la Marxa Beret, la gran festa de l’esquí de fons

La 40a edició es celebrarà els dies 2 i 3 de febrer

marxa,beret
La Marxa Beret, la gran festa de l’esquí de fons Autor/a: Conselh d\'Aran
Ganes d'esquí de fons? Doncs heu de saber que una de les cites ineludibles per als practicants d'esquí de fons ja s'anuncia en període obert per a les inscripcions. A més, fins al 14 de gener, tots els inscrits gaudeixen d'un preu més reduït.


La Marxa Beret és una de les proves d'esquí nòrdic més consolidades que es realitzen al territori nacional i que cada any compta amb més d'1.000 participants de tota Europa. La propera edició es disputarà els dies 2 i 3 de febrer de 2019. Aquesta marxa de caràcter popular, té la intenció de convertir-se en la festa de l'esquí nòrdic. Per a això, l'organització composta pel Conselh Generau d’Aran i per l'estació d'esquí Baqueira Beret, ha proposat una sèrie d'esdeveniments paral·lels a la Marxa Beret els quals tenen com a objectiu que tots els seus participants i seguidors gaudeixin d'un agradable cap de setmana a la Val d’Aran.

La Marxa Beret, que aquest any arriba a la 40ª edició, data de l'any 1977. L'edició del 2019 està inclosa al calendari FIS de carreres populars, Campionat d'Espanya de Llarga distància i Copa Espanya d'Esquí de fons.

El dissabte, 2 de febrer, tindrà lloc l’ Sprint Salomon que aquesta edició serà “Campionat d'Espanya d’ Sprint” en la modalitat de tècnica lliure.

El diumenge, 3 de febrer, Start de la 40ª edició de la Marxa Beret amb les distàncies de: 42km, 21km i la popular de 10km.

Les inscripcions s'han de realitzar per Internet, a través de la pàgina web de la Marxa Beret, www.marxaberet.com, fins l'1 de febrer. A més destacar que tots aquells que s'inscriguin abans del 14 de gener de 2019 gaudiran d'una tarifa més reduïda. Les inscripcions presencials tindran lloc a la Casa d'Acollida, a  Salardú, el 2 de febrer.
 
PROGRAMA
Divendres, 1 de febrer
16:00: Obertura de la Sala d'Inscripcions
20:30:  Tancament Sala d'Inscripcions
Dissabte, 2 de febrer
09:00: Obertura de la Sala d'Inscripcions
10:00:  Campionat d'Espanya “Sprint Salomon” Pla de Beret
19:00: Repartiment de premis Campionat d'Espanya.
19:30: Presentació «40ª Marxa Beret»
21:00: Tancament de la Sala d'Inscripcions
Domingo, 3 de febrer
10:00: Sortida 40ª Marxa Beret
13:30:  Repartiment de premis
14:00: Cerimònia de Clausura
15:00: Tancament del circuit
 
Més informació a: www.marxaberet.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny