Notícia

Helly Hansen amplia la categoria de capes intermèdies amb jaquetes tècniques per protegir-te en condicions canviants

La Scout Profleece jacket ha guanyat el Xarxa Dot Award en la categoria Disseny de Producte 2018

Helly Hansen,Scout Profleece Jacket
Helly Hansen amplia la categoria de capes intermèdies amb jaquetes tècniques per protegir-te en condicions canviants Autor/a: Helly Hansen
Nascuda al mar i desenvolupada en les muntanyes, Helly Hansen ha equipat professionals del outdoor des ski patrollers i navegants professionals fins exploradors polars des de 1877. Amb anys d'experiència en climes on les condicions poden empitjorar en qualsevol moment, la marca noruega actualitza la seva categoria de midlayer el 2018 amb la mateixa innovació i tecnologia de la resta de productes de Helly Hansen per assegurar que l'usuari està preparat per a condicions meteorològiques imprevisibles.

Per als aventurers, Helly Hansen introdueix la nova Scout Profleece Jacket per a tot tipus de climatologies, disponible per a home i dona. La peça, feta amb un material de folre polar suau que és sedós per fora i gruix per dins, té una cremallera que li permet convertir-se de aïllant a jaqueta d'emergència en qüestió de segons, utilitzant la caputxa tallavents desplegable que està guardada a la part del coll. Aquesta jaqueta minimalista és resistent al vent i a l'aigua amb detalls d'alta visibilitat per a una visibilitat màxima i connecta amb el collaret per permetre un re-empaquetat fàcil.

A més, la Scout Profleece jacket ha guanyat el Xarxa Dot Award en la categoria Disseny de Producte 2018. La competició d'aquest any va tenir més de 6.300 inscripcions de 59 països i tots els productes van ser valorats per un jurat internacional i independent d'experts que va guardonar la Scout Profleece Jacket com un dels millors productes de la indústria destacant, especialment, el disseny i la tecnicitat. "Guanyar un Red Dot Award és un reconeixement global que anem en bona direcció per crear productes autèntics i innovadors que satisfacin les necessitats dels professionals" afirma Philip Tavell, Category Managing Director d'Esquí, Muntanya, Baselayer i Midlayer.

"Escollir el midlayer adequat pot ser tan fonamental com triar la jaqueta o el base layer adequat", explica Kristoffer Ulriksen, Category Managing Director d'Midlayer en Helly Hansen. "Redissenyant i categoritzant els nostres midlayers com el Profleece o el Propile, els clients trien de forma més eficient i poden utilitzar-los amb més confiança i confort depenent de les seves activitats."

Scout Profleece Jacket
L'última peça apta per a totes les condicions meteorològiques
Teixit de cara sedosa per fora, gruixut per dins
Capa extraïble des
el coll que proporciona resistència al vent ia l'aigua
Butxaques amb cremallera
Butxaques accessibles a través de la capa exterior
Caputxa a la capa extraïble
PVP recomanat: 160

W Scout Profleece Jacket
L'última peça apta per a totes les condicions meteorològiques
Teixit de cara sedosa per fora, espès per dins
Capa extraïble des del coll que proporciona resistència al vent ia l'aigua
Butxaques amb cremallera
Butxaques accessibles a través de la capa exterior
Caputxa a la capa extraïble
PVP recomanat: 160
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat