Notícia

Pal Arinsal es planta a les portes de Nadal amb el 80% de les pistes obertes

També s'inaugura l’Snowpark d'Arinsal amb un nivell


L’estació de la Massana ho té tot preparat per rebre les festes nadalenques i totes les persones que vinguin a visitar el país o les pistes. En total, els dominis esquiables de Pal i Arinsal oferiran fins a un 81% de pistes obertes amb possibilitat d’ampliació segons la variació de la meteorologia. Pel que fa als remuntadors, s’amplien també fins al 93%. L'estació andorrana també ha generat un nou vídeo setmanal per mostrar l'estat de pistes.


Pal-Arinsal obrirà un total de 37 de 46 pistes i 28 de 30 remuntadors per acollir als esquiadors durant els dies previs al Nadal. La baixada de temperatures i millora de les condicions meteorològiques, permeten a l’estació ampliar l’obertura de pistes i mantenir la previsió d’augment durant els dies vinents. Els gruixos de neu arribaran als 40 cm a cota alta i fins a 20 cm a cota baixa amb una qualitat de neu pols.

Com a novetat per les festes de Nadal, l’estació inaugura per primera vegada en la temporada 2018-19 l’Snowpark amb el nivell mitjà, gràcies a obertura del Telesquí dels Planells.

Es manté tota la restauració oberta i una gran varietat d’activitats.

Durant el primer cap de setmana festiu, Vallnord-Pal-Arinsal es prepara per rebre a  fam ílies i grups per gaudir de la neu. En especial, es mantindrà l’obertura de tota la restauració per seguir oferint una gran varietat en l’àmbit gastronòmic. Així mateix, l’equip de Pal i Arinsal proposa pel dissabte 22 de desembre uns sopars especials al Coll de la Botella a Pal, o al Xalet Igloo a Arinsal amb motiu de la lluna plena. Uns sopars que es repeteixen un cop al mes perquè tothom pugui gaudir dels regals que ofereix la natura. Pel que fa a les activitats, hi haurà una àmplia oferta d’activitats alternatives, entre les
quals trobem el Big Zip, la pista de trineus o els vols amb helicòpter.

Es tracta d’una època molt especial tant per als adults com per als més petits. Per a aquests últims, l’estació rebrà per última vegada la visita del Pare Noel el divendres i dissabte on els nens podran entregar les seves cartes i desitjos. El Pekepark i jardins de neu també estan completament preparats per a la recepció dels més petits a pistes. En itineraris d’esquí de muntanya, els circuits de la Serra, Coll de la Botella i Port Negre estaran disponibles per als visitants així com 5 circuits de raquetes.

Forfets de dia no consecutius

Cal destacar que Vallnord-Pal-Arinsal ofereix als seus clients forfets de dia no nominatius, és a dir, que aquests es poden utilitzar quan el client vulgui i per la persona que vulgui durant tota la temporada d’hivern, fins al dia del tancament, el 22 d’abril.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial