Notícia

Pal Arinsal es planta a les portes de Nadal amb el 80% de les pistes obertes

També s'inaugura l’Snowpark d'Arinsal amb un nivell


L’estació de la Massana ho té tot preparat per rebre les festes nadalenques i totes les persones que vinguin a visitar el país o les pistes. En total, els dominis esquiables de Pal i Arinsal oferiran fins a un 81% de pistes obertes amb possibilitat d’ampliació segons la variació de la meteorologia. Pel que fa als remuntadors, s’amplien també fins al 93%. L'estació andorrana també ha generat un nou vídeo setmanal per mostrar l'estat de pistes.


Pal-Arinsal obrirà un total de 37 de 46 pistes i 28 de 30 remuntadors per acollir als esquiadors durant els dies previs al Nadal. La baixada de temperatures i millora de les condicions meteorològiques, permeten a l’estació ampliar l’obertura de pistes i mantenir la previsió d’augment durant els dies vinents. Els gruixos de neu arribaran als 40 cm a cota alta i fins a 20 cm a cota baixa amb una qualitat de neu pols.

Com a novetat per les festes de Nadal, l’estació inaugura per primera vegada en la temporada 2018-19 l’Snowpark amb el nivell mitjà, gràcies a obertura del Telesquí dels Planells.

Es manté tota la restauració oberta i una gran varietat d’activitats.

Durant el primer cap de setmana festiu, Vallnord-Pal-Arinsal es prepara per rebre a  fam ílies i grups per gaudir de la neu. En especial, es mantindrà l’obertura de tota la restauració per seguir oferint una gran varietat en l’àmbit gastronòmic. Així mateix, l’equip de Pal i Arinsal proposa pel dissabte 22 de desembre uns sopars especials al Coll de la Botella a Pal, o al Xalet Igloo a Arinsal amb motiu de la lluna plena. Uns sopars que es repeteixen un cop al mes perquè tothom pugui gaudir dels regals que ofereix la natura. Pel que fa a les activitats, hi haurà una àmplia oferta d’activitats alternatives, entre les
quals trobem el Big Zip, la pista de trineus o els vols amb helicòpter.

Es tracta d’una època molt especial tant per als adults com per als més petits. Per a aquests últims, l’estació rebrà per última vegada la visita del Pare Noel el divendres i dissabte on els nens podran entregar les seves cartes i desitjos. El Pekepark i jardins de neu també estan completament preparats per a la recepció dels més petits a pistes. En itineraris d’esquí de muntanya, els circuits de la Serra, Coll de la Botella i Port Negre estaran disponibles per als visitants així com 5 circuits de raquetes.

Forfets de dia no consecutius

Cal destacar que Vallnord-Pal-Arinsal ofereix als seus clients forfets de dia no nominatius, és a dir, que aquests es poden utilitzar quan el client vulgui i per la persona que vulgui durant tota la temporada d’hivern, fins al dia del tancament, el 22 d’abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny