Notícia

Vallter 2000, una molt bona opció per esquiar en aquestes festes nadalenques

Durant les festes nadalenques l’estació de la Vall de Camprodon obrirà amb gruixos de neu de 20 a 45 cm i més de 10 pistes

vallter,esquiador,puig lladres
Vallter 2000, una molt bona opció per esquiar en aquestes festes nadalenques Autor/a: Diaridelaneu.cat
Vallter 2000 arriba a Nadal amb gruixos màxims de 45 cm a cotes altes. Durant les festes nadalenques l’estació ubicada al Ripollès obrirà amb gruixos de neu de 20 a 45 cm i més de 10 pistes. El matí del dia 31 de desembre Vallter 2000 celebrarà una festa de Cap d’Any molt original que avançarà l’entrada d’any.


Compte enrere per a l’inici del Nadal i Vallter 2000 es tenyeix de blanc per fer les delícies d’esquiadors i snowboarders. A dia d’avui, l’estació acumula gruixos mínims de 20 cm i màxims de 45 cm. Bones previsions que auguren unes condicions òptimes per gaudir de la neu de cara a les festes nadalenques.

L’estació, situada a la Vall de Camprodon (Ripollès), obrirà 7 pistes que sumen 10,4 quilòmetres esquiables i 7 remuntadors. L’horari d’obertura serà de 9.00 h del matí a 17.00 h de la tarda i durant aquests dies tots els serveis (restauració, lloguer, escoles d’esquí...) estaran en ple funcionament. Amb tot, actualment els tècnics de l’estació estan treballant de valent per garantir l’obertura del 100% dels remuntadors i àrees esquiables en els propers dies.
 
Durant les festes nadalenques, les famílies que es desplacin fins a Vallter 2000 podran gaudir al màxim del Parc Lúdic i del Miniclub “L’Esquirol” que, aquesta temporada ofereix cursos d’iniciació a l’esquí per a nens i nenes de 3 i 4 anys al nou espai “Bosc de l’Esquirol Fajol”.

Agenda d’activitats per al Nadal

31 de desembre – Adéu 2018, benvingut 2019!

Vallter 2000 serà l’escenari d’una festa de Cap d’Any ben original. De 10.30 h a 13.30 h es podrà ballar en una discoteca on hi haurà material de festa per a tots els assistents. A les 12.00 h del migdia es repartirà el raïm i serà el moment de fer un divertit simulacre de les campanades de mitjanit.

Per a més informació: www.vallter2000.cat
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial