Notícia

Masella posarà en marxa l'esquí nocturn el 27 de desembre

Per aquest Nadal l'estació ceretana arriba als 43 km

trepitjat,poistes,nocturn,masella
Masella posarà en marxa l'esquí nocturn el 27 de desembre Autor/a: Diaridelaneu.cat
Més quilòmetres per esquiar i més hores per fer-ho. Són les dues bones notícies que ens arriben de Masella. Acaben de confirmar la data d'obertura de les sessions d'esquí nocturn i que per aquestes festes nadalenques s'arribarà als 43 quilòmetres de pistes.


Bones notícies per als practicants de l'esquí i surf de neu en modalitat nocturna. L'estació acaba de confirmar que es posa en marxa l'horari d'esquí de nit a partir del 27 de desembre. Els dies previs a les festes de Nadal, i aprofitant la davallada de temperatures, s'ha treballat intensivament per obrir el màxim nombre de km de pistes i remuntadors. Això els permetrà l'obertura del telecadira desembragable TGV Masella, el teleesquí de la Pleta i ampliar així el sector de debutants del Pla de Masella. Tot plegat els farà arribar als 43 quilòmetres de pistes.

A més, la previsió meteorològica per les Festes de Nadal és de sol, vent en calma, o en tot cas fluix, i temperatures agradables. Pel que fa a l'esquí nocturn està previst que es posi en marxa el dijous 27 de desembre i estarà en funcionament les nits del dijous 27, el dissabte 29 i el dijous 3 de gener. L'horari serà de 18,30 h a 21,15 h.

Remuntadors oberts:

14 (telecadira desembragable Jumbo Tosa, telecadira de Coma Oriola, telecadira desembragable Masella Jet, telecadira desembragable TGV Masella, teleesquí de Debutants de Coma Oriola, teleesquí de la Tosa i teleesquí Rasos, teleesquí Parc de neu, teleesquí Eslàlom la Pleta, el telecorda de Pletas, cinta Pastors, cinta Pastorets, la cinta Pla de Masella i el telecorda del Pla de Masella).

Sectors oberts:

Debutants del Pla de Masella, Debutants de Coma Oriola, Bosc d’Alp, La Pleta, Dues estacions, Coma Pregona, La Tosa, Cap del Bosc, Coma Oriola, el Tub i Isards .
Km Esquiables: 43 km
Espessors: 65cm de neu a la tosa i 20 al Pla de Masella
Desnivell obert: el 100% del desnivell obert, des del cim de la Tosa fins el Pla de Masella (900m).
Accés a pistes: Pla de Masella-1600 m i Per Coma Oriola-1950 m

Agenda d'esdeveniments:

Durant les festes de Nadal se celebren a Masella diferents curses i esdeveniments, els més destacats són:

24 i 25 de desembre: Visita del Pare Noel a pistes que vindrà a escoltar tots els desitjos dels infants.

27 al 30 de desembre i del 2 al 4 gener : Patge Reial al Pla de Masella de 14h a 16h, perquè tots els infants puguin fer arribar les cartes a ses SSMM els Reis de L’Orient.

29 de desembre: Campionat Familiar d’esquí, que enguany arriba a la 16a edició i on hi poden participar famílies amb abonament de temporada en les categories de pares i fills, avis i néts, germans i matrimonis.

5 de gener a la tarda, a les 18 h, SSMM Els Reis de l’Orient arribaran a Masella acompanyats pels seus patges i entre el foc d’una gran baixada de torxes. A l’arribada, els Reis saludaran a tothom i convidaran a coca amb xocolata per celebrar la seva arribada al Pla de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny