Notícia

Queralt Castellet torna al podi al Dew Tour de Colorado

Queralt Castellet
Queralt Castellet torna al podi al Dew Tour de Colorado Autor/a: FCEH
La rider de Sabadell va acabar 3a en HalfPipe a la prestigiosa competició d’snowboard dels Estats Units, on va vèncer la campiona olímpica Chloe Kim. Amb aquest resultat, Queralt guanya opcions per competir als XGames de 2019.


La rider catalana va obtenir la 3a posició al Dew Tour, una competició exigent i de prestigi que va tenir lloc a Breckenridge, a l’estat nord-americà de Colorado. En un circuit de HalfPipe modificat per tal d’incentivar la creativitat dels participants, Castellet va firmar una primera ronda de 78.3 punts, encara fora del podi. En la segona ronda, però, la catalana va millorar les seves prestacions amb 85.33 punts.

Amb l’actual dominadora del circuit mundial, Chloe Kim, en primera posició (94.67 punts), Castellet va acabar tercera després que, finalment, la superés Maddie Mastro amb 88 punts. Un resultat significatiu per a Castellet, que tot i les dècimes de febre amb les que es va llevar al matí va saber plantar cara en una competició exigent.

Precisament, respecte a l’envergadura de les rivals, Castellet afirmava que “personalment, no crec que poguéssim estar a aquest nivell les unes sense les altres. No tenim una altra opció que fer-nos costat entre nosaltres, perquè en realitat és la raó per la qual estem on estem”. 

El podi sumat a Colorado li atorga, a més, possibilitats de poder competir als prestigiosos XGames, que tindran lloc precisament en aquest mateix estat nord-americà entre el 24 i el 27 de gener de 2019, concretament a Aspen.

Classificació
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny