Notícia

La Audi Salomon Quest Challenge començarà a Baqueira Beret el 29 de desembre

La competició s'havia programat pel 8 de desembre però la manca de neu va obligar a posposar-la

Baqueira Beret,Audi Salomon Quest Challenge
La Audi Salomon Quest Challenge arrenca temporada a Baqueira Beret Autor/a: Photoset
La Audi Salomon Quest Challenge celebrarà la seva primera cita de la temporada a Baqueira Beret el 29 de desembre i promet un dia de diversió per a tota la família. Aquesta competició proposa gaudir en equip de cinc proves distribuïdes per l'estació d'esquí: un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross, 1 Banked eslàlom i un km llançat.


Després de les nevades del cap de setmana, Baqueira Beret està a punt per acollir la primera cita de la temporada de l'Audi Salomon Quest Challenge. Finalment, el 29 de desembre la competició per equips més divertida de l'hivern arribarà a l'estació de la Vall d'Aran per oferir un dia d'únic a la neu per a totes les edats. Les inscripcions ja estan obertes a www.audisalomonquestchallenge.com i inclouen un descompte en el forfet de dia. La cita estava programada en un principi per al 8 de desembre, però, organització i estació van decidir posposar-la al 29 per garantir la seva celebració en les millors condicions possibles.

En el seu cinquè any de vida, l'Audi Salomon Quest Challenge torna amb tots els seus ingredients: els participants competiran en equips de 3 i gaudiran de cinc proves úniques. Al llarg de 3 hores, podran posar-se a prova en un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross, 1 Banked eslàlom i un km llançat. Els equips escolliran categoria -challenge o familiar- i, en esquí, snow o telemark, intentaran sumar el màxim nombre de punts en cadascuna de les proves distribuïdes per l'estació. També, cada grup rebrà un peto oficial, un mapa del circuit i una pinça de control on registrar tots els punts. A més, també serà possible participar com a club en categoria aleví, infantil o juvenil.

El 29 de desembre l'activitat arrencarà a les 9h del matí al village del Pla de Beret. Després de gaudir d'un matí de neu i competició amb amics i família, el dia es tancarà de la millor manera possible: al village on es repartiran premis, sorpreses i es farà un gran sorteig de material: esquís, cascs, guants, motxilles, rellotges ... a més, tots els participants podran gaudir de la competició i de tot un dia d'esquí a Baqueira Beret a un preu únic ja que, en el moment d'apuntar-a www.audisalomonquestchallenge.com, podran reservar el forfet amb descompte, a un preu especial per a participants.

El 29 de desembre s'estrenarà una nova temporada de l'Audi Salomon Quest Challenge i el 8 de febrer la diversió continuarà a Masella que acollirà la segona cita de l'any. L'Quest és una competició per equips 100% popular, que posa a l'abast de qualsevol persona proves úniques i que està pensada per gaudir de la neu al costat de família i els amics.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat