Notícia

Confirmada la tercera edició de les 12 hores Head de Masella

Serà el 26 de gener a Sierra Nevada, 2a edició en aquest cas, i a Masella el 9 de març

HEAD,12H,Masella
Arriba la tercera edició de les 12 hores Head de Masella Autor/a: Masella

Ja ho diuen: no n'hi ha dos sense tres. Serà la tercera edició de la cursa del repte que ens planteja Head al Pirineu. Es tracta d'esquiar 12 hores seguides a Masella. Serà una competició de 50 equips que esquiaran 12 hores "Non stop". Us ho expliquem.


Després de l'èxit de les 12h a Masella, primera vegada que s'organitzava una cursa d'esquí de resistència al nostre país, inspirada en les 24 hores d'Aspen (Colorado, EUA), ens trobem a les portes de la segona edició. La competició de 2017 va anar molt bé i va agradar tant als esquiadors que el 20 de gener passat es va organitzar el mateix a Sierra Nevada, una prova que va tenir lloc el 20 de gener. La competició 2018 tindrà lloc el dissabte 10 de març de 2018 a Masella.

La competició es desenvoluparà de la següent manera:

La cursa: es tracta d'aconseguir el major nombre de baixades possible durant 12 hores. Els participants s'administraran el temps segons els seus interessos.

Avituallament: els participants podran aturar tantes vegades com vulguin per les seves necessitats. A la zona del village, boxes o una altra zona. Hi haurà refrigeris durant tot el dia.

Traçat: la cursa comptarà amb un únic traçat, il·luminat durant les hores nocturnes. La sortida s'efectuarà sense esquís des de la part baixa.

Equips: els equips seran de 2 o 3 persones màxim i podrà estar un a pista fent quants relleus necessitin.

Resultats: el guanyador absolut serà l'equip que obtingui més baixades, havent passat pels punts de control. Hi haurà altres categories de premis per definir.

Serveis: zona village amb representació de patrocinadors, refrigeri, servei d'esquís, zona boxes, animacions durant tot el dia, sopar final de carrera, sortejos i premis.

Si vols saber quin és el teu límit i enfrontar-te a esquiadors tan àvids de guanyar com tu, no deixis passar l'oportunitat i uneix-te a aquesta inoblidable experiència.

Sierra Nevada: 26 de gener 2019
Masella: 9 de març de 2019

Estació d'esquí Masella
Horari de la competició de 8: 00h a 20: 00h
A les 20: 30h sopar amb tots els equips

Inscriu-te aquí: https://head12horas.com/
Per a més informació al web: http://head12horasmasella.com/
Veure galeria d'imatges edició 2017 en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny