Notícia

Confirmada la tercera edició de les 12 hores Head de Masella

Serà el 26 de gener a Sierra Nevada, 2a edició en aquest cas, i a Masella el 9 de març

HEAD,12H,Masella
Arriba la tercera edició de les 12 hores Head de Masella Autor/a: Masella

Ja ho diuen: no n'hi ha dos sense tres. Serà la tercera edició de la cursa del repte que ens planteja Head al Pirineu. Es tracta d'esquiar 12 hores seguides a Masella. Serà una competició de 50 equips que esquiaran 12 hores "Non stop". Us ho expliquem.


Després de l'èxit de les 12h a Masella, primera vegada que s'organitzava una cursa d'esquí de resistència al nostre país, inspirada en les 24 hores d'Aspen (Colorado, EUA), ens trobem a les portes de la segona edició. La competició de 2017 va anar molt bé i va agradar tant als esquiadors que el 20 de gener passat es va organitzar el mateix a Sierra Nevada, una prova que va tenir lloc el 20 de gener. La competició 2018 tindrà lloc el dissabte 10 de març de 2018 a Masella.

La competició es desenvoluparà de la següent manera:

La cursa: es tracta d'aconseguir el major nombre de baixades possible durant 12 hores. Els participants s'administraran el temps segons els seus interessos.

Avituallament: els participants podran aturar tantes vegades com vulguin per les seves necessitats. A la zona del village, boxes o una altra zona. Hi haurà refrigeris durant tot el dia.

Traçat: la cursa comptarà amb un únic traçat, il·luminat durant les hores nocturnes. La sortida s'efectuarà sense esquís des de la part baixa.

Equips: els equips seran de 2 o 3 persones màxim i podrà estar un a pista fent quants relleus necessitin.

Resultats: el guanyador absolut serà l'equip que obtingui més baixades, havent passat pels punts de control. Hi haurà altres categories de premis per definir.

Serveis: zona village amb representació de patrocinadors, refrigeri, servei d'esquís, zona boxes, animacions durant tot el dia, sopar final de carrera, sortejos i premis.

Si vols saber quin és el teu límit i enfrontar-te a esquiadors tan àvids de guanyar com tu, no deixis passar l'oportunitat i uneix-te a aquesta inoblidable experiència.

Sierra Nevada: 26 de gener 2019
Masella: 9 de març de 2019

Estació d'esquí Masella
Horari de la competició de 8: 00h a 20: 00h
A les 20: 30h sopar amb tots els equips

Inscriu-te aquí: https://head12horas.com/
Per a més informació al web: http://head12horasmasella.com/
Veure galeria d'imatges edició 2017 en aquest enllaç.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat