Notícia

'Path to Everest' ja es pot descarregar online

La darrera pel·lícula de Kilian Jornet, ja es pot descarregar en línia a nivell mundial en diversos idiomes

Path to Everest,Kilian Jornet
'Path to Everest' ja es pot descarregar online Autor/a: Lymbus
'Path to Everest', l'última pel·lícula de Kilian Jornet, ja es pot descarregar en línia a nivell mundial en diversos idiomes a l'adreça everest.summitsofmylife.com/esp . El film s'ha projectat en més de 70 ciutats espanyoles i ha reunit més de 27.000 espectadors. Ara, està viatjant a més de 40 ciutats europees en el marc del festival Montagne a Scene.


Després d'estrenar-se a l'Estat espanyol el passat mes de març esgotant els 3.000 tiquets disponibles de les seves premières en menys de 24 hores, projectar-se en més de 70 ciutats de l'Estat reunint a 27.000 espectadors i posicionar-se entre les 40 pel·lícules més vistes del 2018, Path to Everest ja està disponible des d'avui mateix per a baixar en línia a tot el món en everest.summitsofmylife.com/esp. "Em sento molt feliç de poder compartir la pel·lícula i el final del projecte de Summits of My Life amb tots els espectadors, espero seguir compartint reptes amb ells", explica Kilian Jornet. El film està disponible per a baixar en la seva versió en català, castellà, anglès i francès a un preu oficial d'11 dòlars.

'Path to Everest' repassa el camí que ha portat a Kilian Jornet fins al cim més alt del món, mostrant, també, la seva cara més íntima, amb les seves pors, les seves contradiccions i les seves il·lusions per seguir buscant nous reptes que li permetin seguir somiant , envoltat de muntanyes i d'aquells que l'inspiren. Kilian Jornet és el protagonista de 'Path to Everest' que també compta amb els testimonis d'alpinistes com Reinhold Messner, Jordi Canals, Jordi Tosas o Peter Habeler, a més de amb personatges claus de l'entorn de Jornet: Emelie Forsberg, Bruno Brunod o Sébastian Montaz -Rosset. El documental també repassa la història de les expedicions que des de principis del segle XX han intentat conquerir l'Everest. 'Path to Everest' és la quarta pel·lícula de Kilian Jornet després A Fine Line, Déjame Viure i Langtang.

A més d'estar ja disponible per a baixar en línia a tot el món, 'Path to Everest' ha estat seleccionada per formar part del festival Montagne en Scene i s'ha pogut veure ja en més de 30 ciutats europees. Durant les properes setmanes del mes de desembre, viatjarà a Copenhaguen, Brussel·les, Torí, Friburg, Ginebra, Roma o París.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat