Notícia

Noves funcionalitats a l’app de Grandvalira milloren l’experiència dels esquiadors

L’aplicació de Grandvalira compta amb més de 167.000 descàrregues i més d’un milió de km d’esquí registrats


No hi ha dubte que les aplicacions d'smartphone per a esquiadors van arribar ja fa anys i que ho van fer per quedar-se. Cada vegada millors, més interessants, amb més prestacions i, sobretot, més útils. Una d'aquestes és la de Grandvalira. Enguany l’app de Grandvalira millora notablement l’experiència dels esquiadors. I a més ho fa amb un premi important: els usuaris de l’app que registrin més quilòmetres esquiats poden guanyar un forfet de temporada 2019-20. Us ho expliquem amb més detalls.


Grandvalira continua amb la ferma aposta d’oferir als amants de la neu els serveis més innovadors. El gran domini andorrà uneix esport de muntanya i tecnologia en una app renovada i amb funcionalitats que vindran a completar l’experiència dels esquiadors i snowboarders. Sempre a l’avantguarda de la darrera tecnologia i a l’escolta de les necessitats dels usuaris, Grandvalira actualitza la seva aplicació per oferir noves eines que vinguin a complementar l’abans, el durant i després del dia d’esquí. 

Des del seu llançament, el desembre del 2013, l’aplicació ha permès a l’usuari informar-se en temps real de l’estat de les pistes, de la previsió meteorològica i efectuar reserves de les diferents activitats i serveis de l’estació, entre altres opcions. L’aplicació de Grandvalira compta ja amb 167.890 descàrregues, 82.730  usuaris registrats i es troba entre les 20 apps d’esports amb més descàrregues a App Store Espanya i entre les 50 primeres que acumulen més descàrregues a Google Play Espanya. En cinc anys, l’eina ha registrat més d’un milió de quilòmetres d’esquí al domini, el que correspon a més de 100.000 hores de track.

Avui, Grandvalira ofereix una aplicació més intuïtiva, amb un disseny atractiu i proposa noves funcionalitats desenvolupades d’acord amb les aportacions dels seus usuaris.

La millora de l’app de Grandvalira permet a l’usuari:

PERSONALITZAR:

L’usuari pot configurar la pantalla d’inici seleccionant i destacant les opcions de l’app que més l’interessin en funció de les seves necessitats. Aquesta opció permet estructurar l’aplicació de manera a fer-la única, dinàmica i diferent per cada usuari, i alhora millorar-ne la usabilitat. Aquest sistema innovador ha estat desenvolupat en primícia per Skitude, la xarxa d’apps d’esquí més gran del món.

INFORMAR-SE: 

La informació de l’estat de les pistes i remuntadors, la previsió meteorològica, les condicions de la neu així com les webcams, queden visiblement destacades a la pantalla d’inici per a la comoditat de l’usuari. D’altra banda, també s’hi pot consultar de forma àgil les últimes publicacions de Grandvalira a les xarxes socials.

MILLORAR EL NIVELL D’ESQUÍ: 

L’usuari obté més informació sobre la seva activitat. El “Tracker GPS”, especialment dissenyat per a la pràctica de l’esquí i altres activitats de muntanya,  permet registrar, en un mapa 3D, els descensos així com saber de forma precisa els quilòmetres recorreguts, el desnivell acumulat i altres dades d’interès. Entre les estadístiques també s’indica el nom de les pistes, la dificultat d’aquestes així com la velocitat per trams, plasmada en un mapa de calor. El recull d’aquesta informació permet a l’esquiador registrar els dies d’esquí així com analitzar els seus progressos. A més, l’usuari pot tornar a veure els seus descensos sempre que ho desitgi.

COMPARTIR: 

La nova versió permet, de forma gratuïta, compartir les baixades a les xarxes socials i a whatsapp així com sincronitzar el mòbil amb el dispositiu Apple Watch i estalviar bateria. 

CONNECTAR:

L’aplicació permet localitzar en quin punt de Grandvalira es troben els teus amics o familiars mentre esquien per l’estació i reunir-se amb ells amb facilitat.  

ORIENTAR-SE:

A través del navegador àudio-guia, l’aplicació ofereix un recorregut adaptat al nivell de l’usuari per arribar des d’un punt de l’estació a un altre. L’aplicació indica a l’esquiador les diferents pistes per recórrer, les rutes alternatives, els remuntadors que cal agafar així com el temps estimat d’arribada. Aquesta opció pot funcionar sense consumir dades d’acord amb la darrera connexió a la xarxa.

COMPRAR:

L’usuari pot adquirir qualsevol dels serveis disponibles al web de Grandvalira sense sortir de l’aplicació (Forfet, Escola d’esquí, lloguer de material, hotel, restauració, etc.). A més, l’aplicació permet a l’usuari consultar les seves dades, l’històric de les seves reserves/ compres i la seva activitat a Grandvalira.  

ASSABENTAR-SE:

L’Agenda d’esdeveniments de Grandvalira és més accessible i visual per permetre a l’usuari assabentar-se de tot el que passa a l’estació.

VIURE LES FINALS DE LA COPA DEL MÓN D’ESQUÍ ALPÍ:

L’usuari pot sol·licitar, durant les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2019, rebre la informació relacionada amb les competicions per viure de primera mà l’esdeveniment.

PARTICIPAR:

L’app permet a l’usuari participar en els reptes proposats per Grandvalira i guanyar diferents premis com Forfets de Temporada, experiències, marxandatge, etc. 
Actualment està en curs el repte Grandvalira Challenge que premiarà els usuaris de l’app que registrin més quilòmetres esquiats.
1r premi: 1 Forfet de Temporada 2019-2020
2n premi: 4 Forfets de dia per a la Temporada 2019-2020 i una activitat d’aventura.  
3r premi: 2 forfets de dia per a la Temporada 2019-2020 i marxandatge de Grandvalira.

Per participar només cal inscriure’s al repte a través de l’app i registrar els descensos.

D’altra banda l’app permet la millora de la comunicació entre l’estació i els seus usuaris personalitzant al màxim els missatges segons els seus interessos. Així mateix, Grandvalira pot escollir els destinataris segons si aquests es troben a l’estació, a Andorra o a l’estranger. D’aquesta forma, el Domini de la Neu informarà de les diferents novetats, serveis destacats, esdeveniments i ofertes segons el seu públic objectiu. 

La nova versió de l’app, que es va actualitzar el passat 5 de desembre, ha estat ben rebuda pels seus usuaris i ja compta amb prop de 13.000 utilitzacions. L’APP de Grandvalira està disponible per a l’Apple Store i a Google Play.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny