Notícia

Masella acomiada l'any amb més de 60 dies de temporada i 137.000 esquiadors en el balanç

El dissabte 29 de desembre van passar per l’estació més de 10.000 esquiadors, dels quals 9.000 esquiadors ho van fer de dia i a més de 1.000 esquiadors durant l’Esquí Nocturn

masella,teleesquis,la tosa
Masella acomiada l'any amb més de 60 dies de temporada i 137.000 esquiadors en el balanç Autor/a: Masella
Són ja dos mesos els que porta oberta l'estació de Das, Alp i Urús, suficients per fer un balanç de temporada més que positius pel que fa a visitants. Fin avui 31 de desembre, a les 5 de la tarda, ja han lliscat per les seves pistes fins a 137.000 esquiadors.


Masella celebrarà demà 1 de gener els dos mesos d’obertura, i ho farà amb un balanç molt positiu d’afluència des del dia 1 de novembre. Al llarg d’aquests més de 60 dies ja han passat per l’estació un total de 137.000 esquiadors.

Segons informa la mateixa estació, han estat especialment concorreguts els ja tradicionals ponts de la Puríssima, de Nadal i Cap d’Any. I aquesta temporada, a causa de l’obertura primerenca, també van ser moltconcorreguts els quatre dies de Tots Sants, un pont en el qual mai abans l’estació havia aconseguit obrir portes.

El dia de màxima afluència durant aquests dos mesos ha sigut al llarg d’aquestes festes de Nadal. En concret, el dissabte, 29 de desembre, una jornada per la qual van passar per l’estació més de 10.000 esquiadors, dels quals 9.000 esquiadors ho van fer de dia i a més de 1.000 esquiadors durant l’Esquí Nocturn.

L’obertura de l’estació, el dia 1 de novembre, es va fer en condicions hivernals, amb importants gruixos de neu a cotes mitjanes i altes i temperatures fredes. Posteriorment, les nevades a tot el Pirineu han sigut escasses, però a Masella han optimitzat al màxim la xarxa de neu produïda per innivar al màxim les pistes, un fet que els ha permès seduir a bona part de la comunitat esquiadora i traduir-ho en les bones xifres d'afluència.

Amb tot, i en el dia d'avui, Masella és una de les millors opcions per esquiar durant aquest inici del 2019 al Pirineu, ja que encara té tots els eixos bàsics amb pistes obertes. Actualment aquesta estació del Pirineu Oriental assegura ser la que ofereix el desnivell més gran esquiable de tota la serralada, gràcies als 935 m de desnivell des de la cota 2535 m fins a la cota 1600 m.

Masella a partir de l'1 de gener

De cara als dies vinents Masella tindrà totes les pistes d’Esquí Nocturn obertes durant tots els dijous i dissabtes, excepte el 5 de gener, en què a Masella arriben SSMM els Reis d’Orient amb màquines trepitjaneu. De cara el Pont de Reis, que continuarà marcat per l’ambient assolellat, però amb una baixada de temperatures general que els permetrà continuar reforçant les pistes amb neu de canó. Masella començarà l'1 de gener amb 14 remuntadors en funcionament i 45 km esquiables i tot el desnivell obert.

Des de l'estació també es recorda que els dies 2, 3i 4 generel Patge Reial estarà a les Oficines del Pla de Masella de 14h a 16h, perquè tots els infants puguin fer arribar les cartes a SSMM els Reis de L’Orient. I, finalment, el 5 de gener a la tarda, a les 18 h, SSMM Els Reis de l’Orient arribaran a Masella acompanyats pels seus patges i entre el foc d’una gran baixada de torxes. A l’arribada, els Reis saludaran a tothom iconvidaran a coca amb xocolata per celebrar la seva arribada al Pla de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny