Notícia

Masella posa en marxa la secció Gent de Masella al bloc de l'estació

A les entrevistes expliquen el perquè, com i quan va començar la seva relació amb l’estació, amb quina freqüència la visiten o quins són els racons que més els agraden

Jan farrell,masella,estadi
Jan Farrell, un dels primers entrevistats a la secció Autor/a: Ignacio Arriaga
Una secció de nova creació per a aquesta temporada i en la qual s’entrevista a clients, operaris o personal molt vinculat, per un o altre motiu, a l'estació. Des de principis de temporada ja s'ha entrevistat el corredor de velocitat SpeedSki Jan Farrell, el propietari de la botiga i escola Pertot Masella, el director del CANM-C Pep Serra i la família Reyes-Beltran.
 

Els lectors del bloc de Masella, posat en marxa ara fa dues temporades, comptaran en aquesta tercera temporada amb una nova secció que porta per nom "Gent de Masella".

La nova secció, dedicada a les entrevistes, prestarà especial atenció a tots aquells perfils que per un motiu o altre estan molt lligats o vinculats a l'estació. Clients fidels des de fa molts anys, personal de l'estació que fa tasques sovint desconegudes pel públic general, i sense les quals l'estació difícilment funcionaria, celebritats que visiten la nostra estació, esportistes d'elit, pisters, maquinistes o presidents de clubs d'esquí habituals de Masella, tots ells i altres perfils seran els protagonistes d'aquesta nova secció del bloc.

A les entrevistes ens explicaran perquè, com i quan va començar la seva relació amb l'estació, amb quina freqüència ens visiten, quins són els racons que més els agraden, quin és el seu millor record del seu pas per Masella i tantes altres qüestions que estem segurs que us agradarà saber.

Si els objectius pels quals es va crear el bloc ara fa dos anys eren disposar d'una eina de comunicació pròpia per difondre informació als aficionats als esports d'hivern, ara la secció que estrenen, 'Gent de Masella', es concep per cohesionar, difondre i ajudar a conèixer i reforçar el caràcter d'estació familiar que entenen que més agrada i sedueix als seus clients i amics. I per això res millor que donar veu a la "gent de Masella".

Des de Masella informen que les publicacions de la nova secció seran periòdiques i conviden a seguir-les amb interès, a la vegada "que esperem que d'alguna manera pugueu sentir-vos-hi reflectits, en part, o en la filosofia, o que fins i tot ens feu arribar les vostres propostes. Si sou "gent de Masella", ens veiem i llegim a la nova secció".

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny