Notícia

Arcalís acomiada les vacances de Nadal a Reis amb 32.000 esquiadors

L'estació d'Ordino registra un 20% més de visitants durant el Nadal

restaurant,arcalis,la coma,terrassa
Restaurant La Coma d'Arcalís aquesta setmana Autor/a: Arcalís
Més de 32.000 esquiadors han passat per l'estació d'Arcalís entre els dies 22 de desembre i 6 de gener, un 15% més que les dues temporades passades. Les bones condicions de neu que ofereix l’estació, malgrat l’absència de precipitacions, ha estat un factor clau, ja que ha permès obrir fins a un 90% de les pistes. Aquest fet ha atret molts esquiadors habituals d’altres estacions del Pirineu.


Arcalís ha rebut la visita de més de 32.000 esquiadors durant el període comprès entre el dia 22 de desembre i el dia de Reis. Aquestes dades suposen un increment d’ocupació del 20% respecte a les temporades anteriors. Els dies que van registrar una major afluència van ser el 29 i 30 de desembre, amb més de 3.400 esquiadors cada dia. ​

Gràcies a la posada en marxa del Telecabina Tristaina, els remuntadors han pogut repartir els usuaris de manera homogènia, i d’aquesta manera el transport dels esquiadors ha estat àgil i fluid en tots els punts de l’estació, sense grans aglomeracions.

L’alta afluència d’aquesta campanya de Nadal fa que l’estació de la parròquia d’Ordino superi àmpliament les dades d’ingressos respecte de les temporades anteriors. ​La despesa mitjana per visitant s’ha incrementat un 12% respecte a les xifres assolides els anys passats.

Xabier Ajona, director general de SECNOA, ha destacat “la satisfacció generalitzada de clients provinents d’altres estacions de fora d’Andorra atrets per la garantia de neu que ofereix Ordino Arcalís en aquests moments d’escassetat a tot el Pirineu”. Així, des del domini es fa un balanç molt satisfactori que “compensa el gran esforç dels equips de muntanya que han mantingut les pistes en un estat impecable”.

Un cop superades aquestes dates clau, l’arribada de nevades conviden a seguir pensant en positiu. I és que a partir de dimarts s’espera que un front deixi neu nova, que permetrà consolidar la superfície, juntament amb el treball dels canons, que segueixen treballant aprofitant les condicions. L’objectiu és seguir ampliant els nombre de pistes i remuntadors oberts, amb la intenció d’arribar a la xifra del 100% disponible pel client.

Telecabina Tristaina: ampliació del passi de vianants gratuït per a residents fins al 31 de gener

D’altra banda, Ordino Arcalís amplia fins al 31 de gener la invitació a tots els residents a Andorra per estrenar el nou Telecabina Tristaina. Tots ells tenen un forfet de vianant gratuït, que es podrà utilitzar fins al dia 31 de gener. Els interessats poden demanar
aquest passi a les taquilles de l'estació presentant un document acreditatiu de residència o de nacionalitat andorrana

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny