Notícia

Esportistes de la FCEH es beneficiaran d'ajudes de la RFEDI i el CSD

Les ajudes pugen a més de 200.000€ i han estat concedides a 40 esportistes

fceh
Una vintena d’esportistes de la FCEH, beneficiats amb les ajudes de la RFEDI i el CSD Autor/a: FCEH
Amb l’objectiu de millorar les seves condicions d’entrenament per tal de seguir impulsant la seva carrera esportiva, fins a 21 representants de la FCEH de quatre modalitats diferents rebran aquesta temporada una substancial ajuda econòmica.  


La Real Federación Española de Deportes Invierno (RFEDI), amb la col·laboració del Consejo Superior de Deportes (CSD), ha llençat un important paquet d’ajudes directes per a esportistes, que representen un rècord històric en la mateixa RFEDI.

Amb un valor global que ascendeix a més de 200.000€, les ajudes han estat concedides a 40 esportistes, la meitat dels quals pertanyen a la FCEH. En total són 21 esportistes procedents de quatre modalitats, com l’esquí alpí, l’esquí de fons, l’snowboard i el múixing.

Esportistes que han estat seleccionats a partir del reglament estipulat per la Comissió de Valoració i conforme a la convocatòria d’ajudes del CSD. “Des de fa anys venim treballant intensament a millorar les condicions d’entrenament dels esportistes de neu de la RFEDI, les FFAA i dels clubs. A vegades no és possible però, en aquest cas, hem aconseguit un fet històric i molt important” ressalta el president de la RFEDI, May Peus.

Unes ajudes que han de permetre millorar les condicions d’entrenament dels esportistes amb projecció, per tal que puguin seguir competint en el panorama internacional i, així, preparar una futura participació en els Jocs Olímpics d’Hivern de Beijing 2022, entre altres competicions de primer nivell.

Durant els respectius Campionats d’Espanya de les diferents modalitats, a celebrar els pròxims mesos, es farà públicament l’entrega de les ajudes als esportistes en qüestió.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny