Notícia

Compte enrere per a Eldorado Freeride Junior 2019 a Boí Taüll

El circuit de referència de freeride del Pirineu farà parada a Boí Taüll i a Arcalís, i s'estrena el 2 i 3 de febrer amb l'objectiu de formar els freeriders del futur

ElDorado
Compte enrere per a Eldorado Freeride Junior 2018 a Boí Taüll Autor/a: ElDorado
Comença la temporada alta en competicions a la neu. En quatre setmanes arrenca Eldorado Freeride Junior a Boí Taüll i és que el circuit de referència de freeride del Pirineu farà parada primer a Boí Taüll i després a Arcalís. En el cas de l'estació de l'Alta Ribagorça serà els dies 2 i 3 de febrer.

 

La neu és sovint capritxosa i mentre l'esperem amb fervor, comencem a imaginar les línies que Eldorado Freeride Junior marcarà de manera efímera sobre els vessants de Boí Taüll i Ordino Arcalís. Eldorado Freeride Junior 2019 comença el compte enrere per a una nova edició els dies 2 i 3 de febrer a l'estació de Boí Taüll i posarà el focus sobre el talent dels joves valors del freeride nacional i internacional. Un total de dues parades formen el circuit de referència de freeride del Pirineu que visitarà, a més de Boí Taüll, l'estació andorrana d'Arcalís coincidint amb el circ del Freeride World Tour.

Amb més de dues dècades de bagatge en el món de freeride, i encara amb la ressaca de la celebració dels 20 anys d'Eldorado Freeride viscuts la temporada passada, el planter de l'esquí extrem té un aparador únic per a formar-se i donar-se a conèixer. Un circuit de promoció de dues parades on els freeriders del futur podran mostrar les seves habilitats. Les cites ja estan marcades en el calendari de tots els participants i és que els dies 2 i 3 de febrer Eldorado Freeride Junior es desplaçarà a Boí Taüll per obrir la temporada i la tancarà amb una gran festa el 2 i 3 de març a Arcalís coincidint amb el Freeride World Tour.

Eldorado Freeride Junior 2019 és l'únic circuit de freeride dels Pirineus i constarà de 2 competicions on participaran joves d'entre 14 i 18 anys en les modalitats d'esquí i snowboard, on a més de l'apartat competitiu, hi haurà un espai per a la convivència entre els riders amb activitats paral·leles.

Eldorado Freeride Junior comptarà el 2019 amb el suport i patrocini de BUFF®, HEAD, MARMOT, YOGI TEA, a més de disposar dels recursos i instal·lacions de les estacions de Boí Taüll i Arcalís, que seran les seus de les proves.

El freeride és un esport en constant creixement i evolució que any rere any suma practicants i espectadors a tot el món. La bellesa de l'entorn on es disputa sumada a les habilitats dels riders el converteixen en un esport extremadament espectacular. Eldorado Freeride Junior és l'escola que necessària per arribar a participar en el circuit Pro-Am i disputar el Freeride World Tour.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny