Notícia

Compte enrere per a Eldorado Freeride Junior 2019 a Boí Taüll

El circuit de referència de freeride del Pirineu farà parada a Boí Taüll i a Arcalís, i s'estrena el 2 i 3 de febrer amb l'objectiu de formar els freeriders del futur

ElDorado
Compte enrere per a Eldorado Freeride Junior 2018 a Boí Taüll Autor/a: ElDorado
Comença la temporada alta en competicions a la neu. En quatre setmanes arrenca Eldorado Freeride Junior a Boí Taüll i és que el circuit de referència de freeride del Pirineu farà parada primer a Boí Taüll i després a Arcalís. En el cas de l'estació de l'Alta Ribagorça serà els dies 2 i 3 de febrer.

 

La neu és sovint capritxosa i mentre l'esperem amb fervor, comencem a imaginar les línies que Eldorado Freeride Junior marcarà de manera efímera sobre els vessants de Boí Taüll i Ordino Arcalís. Eldorado Freeride Junior 2019 comença el compte enrere per a una nova edició els dies 2 i 3 de febrer a l'estació de Boí Taüll i posarà el focus sobre el talent dels joves valors del freeride nacional i internacional. Un total de dues parades formen el circuit de referència de freeride del Pirineu que visitarà, a més de Boí Taüll, l'estació andorrana d'Arcalís coincidint amb el circ del Freeride World Tour.

Amb més de dues dècades de bagatge en el món de freeride, i encara amb la ressaca de la celebració dels 20 anys d'Eldorado Freeride viscuts la temporada passada, el planter de l'esquí extrem té un aparador únic per a formar-se i donar-se a conèixer. Un circuit de promoció de dues parades on els freeriders del futur podran mostrar les seves habilitats. Les cites ja estan marcades en el calendari de tots els participants i és que els dies 2 i 3 de febrer Eldorado Freeride Junior es desplaçarà a Boí Taüll per obrir la temporada i la tancarà amb una gran festa el 2 i 3 de març a Arcalís coincidint amb el Freeride World Tour.

Eldorado Freeride Junior 2019 és l'únic circuit de freeride dels Pirineus i constarà de 2 competicions on participaran joves d'entre 14 i 18 anys en les modalitats d'esquí i snowboard, on a més de l'apartat competitiu, hi haurà un espai per a la convivència entre els riders amb activitats paral·leles.

Eldorado Freeride Junior comptarà el 2019 amb el suport i patrocini de BUFF®, HEAD, MARMOT, YOGI TEA, a més de disposar dels recursos i instal·lacions de les estacions de Boí Taüll i Arcalís, que seran les seus de les proves.

El freeride és un esport en constant creixement i evolució que any rere any suma practicants i espectadors a tot el món. La bellesa de l'entorn on es disputa sumada a les habilitats dels riders el converteixen en un esport extremadament espectacular. Eldorado Freeride Junior és l'escola que necessària per arribar a participar en el circuit Pro-Am i disputar el Freeride World Tour.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat