Notícia

Baqueira obre el sector Dossau i arriba als 100

Les últimes nevades i la producció de neu els permeten obrir més de 100 km per aquest cap de setmana

dossau,beret
Baqueira obre aquest cap de setmana el sector Dossau Autor/a: Baqueira
Les nevades de fins a 25 cm en cotes altes i la intensiva producció de neu, gràcies a les baixes temperatures, permetran per al cap de setmana del 12 i 13 de gener superar els 100 km de pistes obertes.


Amb unes mínimes pròximes als -15º i uns gruixos de neu recentment caiguda entre els 25 cm en cotes altes i 20 cm en zones mitjanes, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu preveu obrir més de 100 km de pistes. Entre altres, es posarà en marxa la zona del Dossau, per la qual cosa serà possible recórrer tota l'extensió del domini esquiable des de Peülla a Bonaigua fins a Dossau a Beret.

Les nevades dels últims dos dies s'han sumat als gruixos existents les passades setmanes de 55 cm i 25 cm segons les cotes. A més, cal sumar la intensiva producció de neu realitzada durant setmanes en diferents zones de l'estació per a garantir la qualitat de l'esquí i el snowboard en la totalitat del quilometratge obert.

Per al cap de setmana, es trepitjaran més de 70 pistes i estaran en funcionament, si la meteorologia ho permet, la pràctica total dels remuntadors que permetran accedir a tots els racons de l'estació de manera còmoda, ràpida i sense cues.

Pel que fa a restauració, estaran oberts el restaurant Bosque, el Parrec d'Orri, el restaurant Moët Winter Lounge, que comptarà amb en Dj Luca Feller animant la terrassa, el 5J Grill Baqueira, així com el Baqueira Bar 1500 l'establiment amb més ambient après ski i el panoràmic Audi quattro Bar de Beret. El Refugi San Miguel de Bonaigua i el restaurant Audeth a Beret també estaran oberts. En la zona de l'Hotel Montarto també funcionaran el Winebar by Vinya Pomal, la Borda Lobató i el bar de copes Drinkery.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny