Notícia

La Molina es posa per sobre el 50%

El domini Alp 2500 ha quedat connectat per pista d'esquí des de fa 48 hores. Fins ara només ho estava via remuntadors.


Bones notícies per al domini Alp 2500. La Molina obre 36 pistes aquest cap de setmana, entre les quals la pista Olímpica, clau per a la connexió per pista del domini Alp 2500. Les baixes temperatures i la constant feina de l’equip de La Molina permet ampliar els quilòmetres esquiables de l’estació, el que es tradueix amb més del 50% de pistes obertes. Aquest cap de setmana, La Molina acollirà la cursa d'esquí de muntanya Crononiu, dins la sèrie Mountain 6.0 FGC i els dies 15 i 16 celebrarà la prova FIS Memorial Albert Pardo.
 
 

Gràcies a les baixes temperatures registrades els últims 3 dies i al treball de l'equip d'explotació, l’estació degana del Pirineu ha pogut produir tanta neu com la que s'havia produït fins ara i treballar-la acuradament. Una bona notícia que es tradueix en l’obertura d’un total de 36 pistes, entre elles les pistes Olímpica i Estadi, el que representa el 54% de l'estació.
 
Amb un gruix de neu pols de 30 a 60 cm, La Molina posarà en funcionament 11 remuntadors el Telecabina, 6 telecadires, 1 Telesquí i 3 cintes transportadores. A més, la connexió Alp 2500 també estarà oberta.
 
Els visitants podran gaudir de totes les activitats i serveis de restauració de l'estació durant tot el cap de setmana, que es preveu assolellat i amb unes condicions excel·lents per a la practica dels esports de neu.
 
Propers esdeveniments

Aquest dissabte 12 de gener, La Molina acollirà una nova edició de la cursa d'esquí de muntanya Crononiu, dins la sèrie Mountain 6.0 FGC. Aquest format de competició consisteix en 4 curses de muntanya que es realitzen a les estacions que formen part d’FGC: La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria i Espot. La Molina acollirà als participants de la primera cronoescalada d'esquí de muntanya de la sèrie que es desenvolupa a través d'un paisatge d'avets. Els hauran de competir com a mínim en 3 de les 4 curses per poder puntuar en la classificació general. La persona que obtingui els 3 millors temps serà la campiona absoluta de la sèrie Mountain 6.0.
 
A més, durant tot el cap de setmana la marca Decathlon, a la plaça de Cap de Comella, oferirà un test de material per a tots els usuaris.
 
De cara a la propera setmana, els dies 15 i 16 de gener, se celebrarà la prova FIS 9è Memorial Albert Pardo, competició inclosa dins el calendari de la RFEDI i el de la FIS, i organitzada per la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i l'estació de la Molina. L'esdeveniment retrà homenatge al periodista especialitzat en esports d'hivern mort en 2010. Es realitzaran dues proves d’esquí alpí FIS d'eslàlom masculines i femenines en què participaran les categories absolutes, U21 i U18.
 
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat