Notícia

Alp2500 ja frega els 100 quilòmetres de pistes

Diumenge 20 de gener se celebra el World Snow Day i per celebrar-ho les dues estacions organitzen diferents activitats

la molina,telecabina,alp 2500
Alp2500 ja frega els 100 quilòmetres de pistes Autor/a: Alp2500
Aquest   cap   de   setmana el domini esquiable d’Alp 2500 ofereix 96 km de pistes obertes. Les estacions de La Molina i  Masella, que formen el domini esquiable conjunt d’Alp 2500, ja sumen gairebé un centenar de km d’esquí per aquest cap de setmana 19 i 20  de gener. A més, el diumenge 20 de gener se celebra el World Snow Day i per celebrar-ho les dues estacions organitzen diferents activitats.


Alp 2500, el gran domini del Pirineu gironí, arriba aquest cap de setmana al seu millor moment de la temporada. La unió en un sol forfet de La Molina i Masella arriba aquests dies als gairebé 100 km de pistes que podran oferir les dues estacions cerdanes. Ha estat gràcies als treballs de producció de neu de les darreres setmanes, marcades per les baixes temperatures, que Alp2500 pot oferir aquesta xifra de traçats trepitjats. De fet, es pot dir que ara mateix és el domini que més km esquiables ofereix a prop de Barcelona i la seva àrea d'influència.

Durant aquest cap de setmana, 19 i 20 de gener, Alp 2500 obre amb 28 remuntadors, 84 pistes que sumen 96 km i un desnivell superior als 900 m.

Celebració del World Snow Day

Aquest diumenge dia 20 de gener se celebra a les dues estacions el World Snow Day. El dia internacional de la neu és una iniciativa promoguda per la Federació Internacional d'Esquí (FIS), que té per objectiu apropara la neu als infants i a les seves famílies. Les dues estacions de la Cerdanya s'han sumat en aquesta commemoració amb l'objectiu que les famílies, des dels més menuts fins als més grans, puguin celebrar amb nosaltres aquesta efemèride de manera festiva.

Actes a La Molina

Aquest diumenge tots els esquiadors es podran convertir en el seu personatge preferit i a la vegada esquiar pel Fun Park tot sortejant arbres, bolets i més obstacles al llarg de la pista. Una esquiada divertida i diferent per compartir amb amics i família. I per fer aquest dia més festiu, des de La Molina es prepara d'11:00 a 13:00h un entretingut taller de maquillatge per a nens i nenes esquiadors de 0 a 14 anys amb descoberta de la zona Fun Park. Aquestes activitats són a l'aire lliure i per gaudir-les només cal disposar del corresponent forfet de dia o temporada. + info: www.lamolina.cat

Actes a Masella

Aquest dissabte, dia 19 de gener, per commemorar el World Snow Day, els esquiadors debutants, tant si són infants com si són adults, podran esquiar gratuïtament en horari nocturn (18,30 h a 21,30 h). Així que serà una excel·lent ocasió perquè els debutants facin un primer tast de la neu i, a més, puguin conèixer l'experiència de l'Esquí Nocturn. Els debutants tindran accés a les pistes verdes del Pla de Masella a través de les cintes de Pastors i Pastorets. Per recollir els forfets gratuïts els debutants hauran de passar per les taquilles de l'estació, ubicades al Pla de Masella, a partir de les 17,30 h. El forfet no inclourà l'assegurança. + Info: www.masella.com

Fins a 144 km de pistes quan tot és obert

La Molina i Masella formen el domini esquiable conjunt d'Alp 2500, que té un total de 144 km de pistes. Ambdues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú per esquiar indistintament a les dues estacions. El sector comú a on conflueixen La Molina i Masella és conegut amb el nom de Dues Estacions. L'enllaç físic entre les estacions és através del telecabina d'Alp 2500 i el teleesquí de Set Fonts, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express (a cota mitja) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny