Notícia

Els usuaris del forfet de temporada Vallnord podran rebre invitacions per esquiar a Grandvalira

Arcalís vol premiar així la fidelitat dels seus clients

Els usuaris del forfet de temporada Vallnord podran rebre invitacions per esquiar a Grandvalira
Els usuaris del forfet de temporada Vallnord podran rebre invitacions per esquiar a Grandvalira
Nova iniciativa per als clients de Vallnord. Per cada cinc dies d’esquí a Arcalís, els usuaris del forfet de temporada Vallnord rebran una invitació diària, personal i intransferible, per esquiar a Grandvalira qualsevol dia de la temporada actual. Es poden acumular fins a 4 invitacions a la temporada. Des d’Arcalís es vol premiar així la fidelitat dels seus clients i que d’aquesta manera es puguin beneficiar de l’entrada de l’estació ordinenca dins Grandvalira.


Els clients més fidels d’Ordino Arcalís estan d’enhorabona. L’estació segueix apostant pels productes conjunts amb Grandvalira, i si bé amb l’entrada de l’any 2019 Ordino Arcalís va treure al mercat  la combinació dels nous forfets de dos dies o més amb un d’ell utilitzables a Grandvalira, ara és el torn de premiar la fidelitat els clients de temporada Vallnord, col·lectiu que havia reivindicat avantatges i contrapartides des de l’entrada d’Ordino Arcalís dins Grandvalira.
 
El procediment per gaudir d’aquesta invitació és senzill: només s’hauran d’acreditar cinc dies d’esquí a Ordino Arcalís, tràmit que s’efectuarà a les taquilles de l’estació ordinenca exclusivament. Aquests forfets de dia de Grandvalira seran nominals i intransferibles per al titular dels forfets de temporada Vallnord de pagament, tant per als residents com per als de fora del país. Un cop fet aquest pas de verificació, l’esquiador rebrà un forfet precarregat per a la temporada 2018-2019, que podrà utilitzar el dia que desitgi, sense necessitat d’activar-lo a les taquilles de Grandvalira.
 
Aquesta promoció és vàlida a partir del dia 11 de gener, i no té caràcter retroactiu, és a dir, els dies ja esquiats a Ordino Arcalís no compten com acumulats per obtenir aquest benefici.
 
D'aquesta manera els fidels d'Ordino Arcalís, podran celebrar l'arribada de la neu sabent que, a sobre de gaudir de la millor neu dels Pirineus, ara també podran gaudir del domini més gran.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny