Notícia

Els homes i dones del temps visiten Vallnord-Pal-Arinsal aquest cap de setmana

Els homes i dones del temps de cadenes com La Sexta, TV3, Canal 9, BFMTV, Nowa TV, Betevé, Radio Flaix i Rac 1 estaran a Pal i Arinsal

gemma puig,el temps
Meteoròlegs europeus venen a compartir les seves experiències a Vallnord-Pal-Arinsal aquest cap de setmana Autor/a: Captura de pantalla
Reconeguts meteoròlegs d’Europa, vindran un any més a passar un cap de setmana a l’estació amb l’objectiu de promocionar el país, l’estació i les condicions meteorològiques d’Andorra. Es tracta d’un esdeveniment que començarà aquest divendres i finalitzarà el diumenge.


L’estació de la Massana ja està donant com a habitual la trobada entre meteoròlegs. Aquest cop, Vallnord-Pal-Arinsal reunirà a partir d'avui a dones i homes del temps procedents d’Andorra, Espanya, França, Polònia i Bèlgica amb l’objectiu de donar a conèixer de forma més exclusiva, les condicions meteorològiques del país, les repercussions del temps en el turisme i sobre tot, aprendre sobre el clima andorrà. Per aquest esdeveniment, Vallnord-Pal-Arinsal acollirà representants de la meteorologia de La Sexta, TV3, Canal 9, BFMTV, Nowa TV, Betevé, Radio Flaix i Rac 1.
 
La novetat d’aquesta tercera edició és la realització d’una xerrada amb Laura Trapero, investigadora del CENMA-IEA, que donarà a conèixer l’estat del present i del futur del clima d’Andorra però sobre tot, emfatitzar sobre episodis hivernals on es podran parlar de casos reals ocorreguts al país.
 
Cap de setmana amb més del 85% de les instal·lacions obertes

Durant aquest cap de setmana, l’estació obrirà un total de 81% de pistes, és a dir, 34 pistes de 49 i un total de 93% de remuntadors. La previsió de nevades d’avui determinaran l’obertura de més instal·lacions. Pel que fa als gruixos de neu, l’estació ofereix 50cm de neu a cota alta i 30cm a cota baixa i les temperatures baixaran i rondaran les mínimes de 5 graus sota zero i màximes de 1 graus negatius.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial