Notícia

Els homes i dones del temps visiten Vallnord-Pal-Arinsal aquest cap de setmana

Els homes i dones del temps de cadenes com La Sexta, TV3, Canal 9, BFMTV, Nowa TV, Betevé, Radio Flaix i Rac 1 estaran a Pal i Arinsal

gemma puig,el temps
Meteoròlegs europeus venen a compartir les seves experiències a Vallnord-Pal-Arinsal aquest cap de setmana Autor/a: Captura de pantalla
Reconeguts meteoròlegs d’Europa, vindran un any més a passar un cap de setmana a l’estació amb l’objectiu de promocionar el país, l’estació i les condicions meteorològiques d’Andorra. Es tracta d’un esdeveniment que començarà aquest divendres i finalitzarà el diumenge.


L’estació de la Massana ja està donant com a habitual la trobada entre meteoròlegs. Aquest cop, Vallnord-Pal-Arinsal reunirà a partir d'avui a dones i homes del temps procedents d’Andorra, Espanya, França, Polònia i Bèlgica amb l’objectiu de donar a conèixer de forma més exclusiva, les condicions meteorològiques del país, les repercussions del temps en el turisme i sobre tot, aprendre sobre el clima andorrà. Per aquest esdeveniment, Vallnord-Pal-Arinsal acollirà representants de la meteorologia de La Sexta, TV3, Canal 9, BFMTV, Nowa TV, Betevé, Radio Flaix i Rac 1.
 
La novetat d’aquesta tercera edició és la realització d’una xerrada amb Laura Trapero, investigadora del CENMA-IEA, que donarà a conèixer l’estat del present i del futur del clima d’Andorra però sobre tot, emfatitzar sobre episodis hivernals on es podran parlar de casos reals ocorreguts al país.
 
Cap de setmana amb més del 85% de les instal·lacions obertes

Durant aquest cap de setmana, l’estació obrirà un total de 81% de pistes, és a dir, 34 pistes de 49 i un total de 93% de remuntadors. La previsió de nevades d’avui determinaran l’obertura de més instal·lacions. Pel que fa als gruixos de neu, l’estació ofereix 50cm de neu a cota alta i 30cm a cota baixa i les temperatures baixaran i rondaran les mínimes de 5 graus sota zero i màximes de 1 graus negatius.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny