Notícia

Millora el volum de vendes i de negoci del material d'esquí

Els equips per homes acaparen més de la meitat del mercat dels equips de neu

aparador,expositor,esquis
Millora el volum de vendes i de negoci del material d'esquí Autor/a: Diaridelaneu.cat
Milloren les dades en un sector clau del negoci de laneu. El tèxtil per a la pràctica d'esquí va registrar la temporada 2017-18 una progressió del 16%.


El material d’esports d’hivern i més concretament el tèxtil d'esquí comença a millorar el volum de negoci. En el període entre octubre de 2017 i setembre de 2018, els equips destinats a la pràctica de les diferents modalitats d’esports de lliscament van experimentar un creixement de vendes del 16%. El tèxtil d'esquí suposa un 3% del conjunt de les peces del mercat de l'esport.

Així ho publica avui el digital especialitzat en roba esportiva, Diffusionsport.com, que recull  dades facilitades per NPD Sports Tracking Europe, firma líder en estudis de mercat, que atribueix aquest comportament tant a una progressió en el nombre de peces venudes com a un increment del preu mitjà per peça.

Les dades de NPD també reflecteixen un clar desequilibri entre les peces que es destinen al públic masculí i les que es dirigeixen a les usuàries femenines. I és que els homes acaparen la meitat d'aquest mercat, mentre que les dones reuneixen un 30% de quota.

Un altre aspecte rellevant que llancen les xifres de la consultora és que al mercat del tèxtil per a l'esport d'hivern les marques blanques mantenen un marcat protagonisme. Les firmes de distribuïdor concentren al voltant del 40% del mercat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny