Notícia

Gran èxit en la primera vetllada de la 3ª edició de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira

18 marques gastronòmiques de renom i 140 assistents, participen en una nit a més de 2.000m d’altitud, ambientada en les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí


Aquest dissabte 19 de gener el restaurant Pi del Migdia d’El Tarter a Grandvalira ha acollit la primera jornada de la 3ª edició del Snow Club Gourmet. L’esdeveniment gastronòmic, que ha estat un dels de més rellevància en la història de l’estació, ha reunit 140 persones que han gaudit d’un menú compost d’una vintena de propostes escollides minuciosament per delectar els paladars més exigents.

I és que, una temporada més, Grandvalira-Soldeu-El Tarter busca unir esquí i gastronomia en una iniciativa pels amants de l’esquí més sibarites amb experiències culinàries úniques. En aquesta ocasió, l’esdeveniment, que porta com a títol “Tots serem campions del món gurmet”, ha estat ambientat en les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí, que tindran lloc a l’estació de l’11 al 17 de març de 2019. El sopar, en format show cooking, ha comptat amb marques culinàries de renom internacional i amb personalitats del món gastronòmic com Javier de las Muelas. El mestre cocteler de Barcelona ha sorprès als assistents amb un còctel especialment dissenyat per a l’ocasió.

Sobre l’esdeveniment, el director de restauració de Grandvalira - Soldeu El Tarter, Alex Orúe, ha destacat l’ambient creat durant la vetllada: “els assistents, els productors i l’equip organitzatiu han aconseguit generar un clima màgic i fer d’aquesta nit gastronòmica una de les més exitoses organitzades a l’estació fins a la data”. D’altra banda, un dels motius de l’èxit de la vetllada ha estat l’alt nivell dels productes servits durant el sopar. Així, Orúe ha valorat “molt positivament l’assistència dels diferents productors propietaris de les marques participants”.

En la vetllada s’han degustat productes de primer nivell de la mà de:

Carpier, i els seus fumats
Ostres Thierry, amb la “Spéciale Poget”
Premium Shellfish, amb elaboracions a base de llamàntol i vieires
Joselito, amb el seu pernil considerat el millor del món
Collverd, amb foie i embotits d’ànec
Txogitxu, amb la Txuleta Gallega a la tradició basca
Xavier, amb els formatges d’un dels millors afinadors de França
La Catedral de Navarra, amb productes de l’hort i contundents de cullera
Garda, amb una selecció d’antipasti italians
Triticum, i el cistell de pa gastronòmic
Enric Rovira, amb una selecció de bombons del mestre xocolater de Barcelona

El maridatge també ha tingut molt bona acollida entre els assistents al sopar:

San Miguel, cervesa de fama mundial
Jean Leon, i els seus vins de pel·lícula
Torelló, Special Edition World Cup Finals
Veuve Clicquot, Yellow Label Andorra Arrow
Dilmah, infusionats i aromes de Sri Lanka
Royal Bliss, i els seus Gin Vodka Tònics
 
Grandvalira-Soldeu-El Tarter continua amb la ferma aposta d’associar-se amb les millors marques del món gastronòmic per poder oferir sopars, vermuts, maridatges i esdeveniments únics a diferents punts de l’estació.

En aquest sentit i com a novetat, enguany els esdeveniments de l’Snow Club Gourmet no només van dirigits als socis del Club sinó que s’amplien a tots els públics. Tanmateix, els socis beneficien d’avantatges exclusius. Actualment, el Club compta amb 150 socis que participen d’una alternativa d’oci d’hivern exquisida.
 
Pròxims esdeveniments de l’Snow Club Gourmet a Grandvalira:

02/02: Rafa Peña i els cristalls d’Anglesey by Halen Môn. Degustació format “platillus”, nocturn. 
23/02: El diamant d‘Alba de Tartuflanghe (jornada de la tòfona del Piamonte) presentada pel xef Giuseppe Iannotti, del restaurant Krèsios, i el xef Carles Tejedor. Degustació, nocturn. 
09/03: Sopar “La llei seca” & Speakeasy, sopar maridatge amb la presència de Javier de las Muelas y una selecció dels seus còctels. Degustació, nocturn.
13/04: Popular, diürn 
A les prestigioses i reconegudes marques gastronòmiques com Veuve Clicquot, Joselito, Dilmah, Txogitxu i Carpier entre altres, aquesta Temporada 2018-2019 s’han afegit sis noves marques que faran les delícies dels assistents dels esdeveniments de l’Snow Club Gourmet: Jean Leon, Caviaroli, Halen Môn, Tartuflanghe, Acquerello i Roset.
Les suculentes propostes gastronòmiques de l’Snow Club Gourmet convertiran una Temporada més Grandvalira - Soldeu El Tarter en una referència de la restauració a pistes. 

 
 




Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial