Notícia

Arriba l'après-ski més esbojarrat de les nits al Pirineu oriental: la nit del Papu

La nit més esbojarrada per als qui agrada l'esquí i l'après-ski arriba a Vall de Núria


Esquiar o surfejar entre udols de Papu, fer-ho de nit, amb música i molt bona companyia: així és la nit del Papu, la nit més trepidant de l'any arriba a Vall de Núria.


La nit del 26 de gener, l’estació obre les seves portes per viure la Nit del Papu, una esquiada màgica, divertida i diferent a l’alta muntanya, pensada per a tots els públics
Per acabar la festa, els participants gaudiran de focs artificials abans de tornar a casa

El proper dissabte 26 de gener, Vall de Núria celebra l’esquiada nocturna degana del Pirineu, una activitat pensada per a tots els públics. Des de fa més d’una dècada, l’estació obre les seves portes de nit perquè el visitants visquin de primera mà una experiència única sota els estels tot fugint dels papus que es troben amagats per les pistes per espantar-los.

La gran festa de la Nit del Papu començarà a les 17.30h, amb l’esquiada nocturna. Una hora més tard, tindrà lloc l’esperada baixada de torxes, que es durà a terme per grups en funció del nivell dels participants: esquiadors infantils, iniciats i experts.

Un cop s’acaba l’aventura a la neu, a les 20.30h es donarà pas al sopar al bar Finestrelles, per agafar forces. La gresca, però, continuarà amb un DJ i focs artificials.

Programa

17.30h – 20.30h: Esquiada nocturna per les pistes. Servei de brou calent i aperitiu. DJ a pistes.
18.30h: Baixada de torxes tres grups, per a esquiadors infantils, iniciats i experts (Eina, Creus des d’alberg i Creus des de Pala, respectivament).
20.30h: Sopar al bar Finestrelles.
22.00h: Focs artificials.
22.30h: Cremallera (especial per a famílies i nens).
24.00h: Tren especial de baixada.
Participar a la Nit del Papu, a més, té beneficis: un 20% de descompte en el Cremallera + forfet per esquiar tot el dia i la nit. A més, hi haurà un paquet especial “Sopar + Disfressa + DJ” per 19,50 €.
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots