Notícia

L'esquí nòrdic, al 100% aquest cap de setmana

Demà divendres totes les estacions estaran obertes i només Guils-Fontanera està pendent de confirmar data d'obertura

aransa
Aransa ahir a la vesprada. Demà obre pistes. Autor/a: Tot Nòrdic
La nevada d'aquest dimecres ha estat molt benvinguda per les estacions d'esquí nòrdic catalanes, que ja es preparen per obrir a ple rendiment aquest cap de setmana. Fins ara, només la de Tuixent-La Vansa mantenia els circuits de fons oberts, als quals s'afegiran ara els de la resta de complexos, on de mitjana s'han acumulat més de 60 centímetres de neu nova a les cotes més altes i 35 a les parts baixes d'aquestes instal·lacions.


Les estacions nòrdic de Sant Joan de l'Erm, Aransa, Tavascan, Guils Fontanera i Virós - Vall Ferrera podran començar la temporada d'esquí de fons aquest cap de setmana, després que la nevada d'aquest dimecres hagi deixat uns gruixos de més de 60 centímetres a les cotes més altes i de 35 a les parts baixes, segons ha informat en un comunicat la Mancomunitat de les Estacions d’Esquí Nòrdic. D'aquesta manera, els complexos se sumen a l'activitat que s'ha vingut mantenint a Tuixent-La Vansa des del mes de l'1 de novembre passat i permetrà reactivar-la a Lles.

Segons l'Associació Tot-Nòrdic encara avui s'està treballant per a condicionar els accessos i els circuits. Demà divendres obren Lles (25 km de circuits d'esquí), Aransa (31 km), Sant Joan de l’Erm (21 km) i Tavascan (14 km). Guils-Fontanera, que obrirà 20 km, no confirma dia d’ obertura ja que el fort vent l’està afectant per poder accedir i condicionar les pistes que s'obriran.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial