Notícia

Baqueira Beret preveu obrir gran part del domini esquiable el cap de setmana

Es preveu l'obertura de la totalitat del sector Baciver, un total de 5 vermelles

baqueira
Baqueira Beret preveu obrir gran part del domini esquiable el cap de setmana Autor/a: Baqueira
Amb una nevada que ha superat el metre i mig de gruix en cotes altes, l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu preveu obrir, si la meteorologia ho permet, bona part del seu domini esquiable repartit en 1.100 m de desnivell i accessible a través de 36 remuntadors.


El front nord que ha afectat tota la península ha deixat a Baqueira Beret més d’un metre de neu en cotes altes de qualitat pols. La copiosa nevada amb temperatures que han baixat dels -15ºC i l’incessant treball dels equips de preparació de pistes durant tota la setmana pot permetre l’obertura de la majoria de traçats de l’estació, si la meteorologia ho permet, de cara al cap de setmana del 26 i 27 de gener.
 
En aquests moments s’està treballant en diversos fronts. D’una banda, en el trepitjat de pistes i d’altra banda a assegurar tot el perímetre dels traçats en relació a les allaus.
 
En quan a les pistes disponibles, sobre el pla la zona amb més traçats de l’estació és Beret que suma 49, seguida de Baqueira, amb 35, i Bonaigua 27. En quan a remuntadors, Baqueira i Beret disposen de 13 cada zona i Bonaigua compta amb 10. Especial esment a les pistes de la nova zona de Baciver, un total de 5 vermelles, que per fi podran estrenar-se amb molta neu a través del telesquí del mateix nom i al qual s’accedeix a la seva base a través del Saumet. En definitiva, el nou sostre de l’estació a 2.610 m quedaria ja obert en unes condicions excepcionals.
 
Pel que respecta a les carreteres, els serveis de neteja han estat treballant durant les nevades i l’accés a Baqueira des de Vielha ha estat obert amb cadenes i s’ha anat habilitant gradualment l’accés a Orri i Beret, d’una banda, i el dijous al matí els equips de carreteres estaven treballant per obrir el Port de la Bonaigua de cara al cap de setmana.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots