Notícia

Espot i Port Ainé obren al 100% aquest cap de setmana

retol,mapa,port aine
Espot i Port Ainé obren al 100% aquest cap de setmana Autor/a: Skipallars
Les intenses nevades dels últims dies han acumulat fins a 60 cm de neu nova a les cotes mitges d’ambdues estacions.


L’hivern ha arribat de ple al Pallars Sobirà. Les intenses nevades del dimecres 23, sobretot a primera hora del matí, i del dijous 24, especialment abundants fins al migdia a l’extrem nord del Pirineu occidental, s’han traduït fins ara en 60 cm de neu nova a la cota 2000 entre els dos dies de nevada a Espot i a Port Ainé. Les baixes temperatures combinades amb les generoses precipitacions i l’intens treball dels tècnics de pistes permetran obrir aquest cap de setmana, si les condicions acompanyen, el 100% d’Espot i Port Ainé.

Dissabte 26 i diumenge 27 els visitants es trobaran amb gruixos de 70 a 120 cm de neu pols a cotes altes a ambdues estacions. A Espot gaudiran de les 22 pistes que té l’estació (2 verdes, 10 blaves, 6 vermelles i 4 negres) i a Port Ainé de les 25 (6 verdes, 4 blaves, 11 vermelles i 4 negres). A més, els remuntadors funcionaran al 100%. L’horari d’obertura serà de 9.00h del matí a 16.30h de la tarda.

Les nevades també han fet acte de presència a l’estació de Tavascan, ubicada al Pallars Sobirà, on les precipitacions de neu han estat molt abundants. S’està treballant en l’acondicionament d’accessos i pistes i seguretat per la gran quantitat de neu caiguda. La previsió d’obertura del domini esquiable d’alpí per primer cop aquesta temporada i del de fons és dissabte 26.

Temporada amb les millors condicions

Amb les nevades d’aquesta setmana just comença la temporada alta, que es preveu amb les millors condicions possibles. Encara queden 3 mesos amb les estacions a ple rendiment, amb una gran nombre d’esdeveniments i activitats per endavant.

Durant tota l’hivern, a més, els visitants viuran una experiència única tot esprement els encants que embolcallen ambdues estacions d’FGC: Espot es troba al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i Port Ainé se situa en el municipi de Rialp i Soriguera, al massís de l’Orri, i està envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Per a més informació: www.espotesqui.cat | www.portaine.cat | www.skipallars.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny