Notícia

Cambra d'Ase ja té obert tot el desnivell

L'estació de Sant Pere dels Forcats aconsegueix obrir les pistes altes del domini

Cambra d'Ase ja té obert tot el desnivell
Cambra d'Ase ja té obert tot el desnivell Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bones notícies per als esquiadors habituals de Les Neus Catalanes. Cambra d'Ase ha obert el 100% del desnivell. La combinació de les pistes Rhodos, Pau Ribeul i La Combe permetran fer la baixada integral del domini.


La nevada de dimecres passat va deixar a Cambra d'Ase fins a 35 cm de neu. Aquesta important precipitació, afegida a la producció de neu, és el que ha permès a l'estació de l'Alt Conflent obrir les pistes Paul Ribeil i Rhodos i d'aquesta manera obrir la totalitat del desnivell. A aquestes dues pistes, vermelles, s'hi accedeix pels teleesquís de Font Petite i Font Frède. Des d'avui dissabte també s'han obert al sector d'Eina les pistes blaves Marmottes i Liaison, així com la pista vermella de Coulée d'Eina.

Descens integral

Des de dijous que Cambra d'Ase ha aconseguit obrir el 100% del desnivell. Amb l'obertura de les pistes vermelles Rhodos i Pau Ribeul i la continuació de descens que podran fer els esquiadors per la blava La Combe, ja es podrà fer la baixada integral del domini, un dels grans al·licients i senya d'identitat d'aquesta estació.

La nevada de dimecres va ser generosa a la Catalunya del Nord i el cert és que, a la pràctica, es tracta de la primera nevada important i determinant de la temporada a les estacions d'aquesta part del Pirineu.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial