Notícia

Representants de Cerro Catedral visiten Grandvalira

La ciutat de Bariloche, peu de pistes de Cerro Catedral, es planteja organitzar una prova de la Copa del món d'esquí alpí

Cerro Catedral és actualment l'estació d'esquí més gran de sud-amèrica
Cerro Catedral és actualment l'estació d'esquí més gran de sud-amèrica
Cerro Catedral és actualment l'estació d'esquí més gran de sud-amèrica i té la intenció de plantejar a la FIS una candidatura per a l'organització d'una prova de la Copa del món d'esquí alpí. Bariloche, peu de pistes de Cerro Catedral i ciutat germana de la capital andorrana, s'emmiralla amb Andorra per acollir una prova de la Copa del món.


La ciutat argentina Bariloche, peu de pistes de Cerro Catedral, agafa idees de Soldeu de cara a la possibilitat que la ciutat argentina i la seva estació d'esquí puguin acollir una prova de la Copa del món.

Per aquest motiu, entre altres, l'alcalde Gustavo Gennuso ha visitat Andorra la Vella i les pistes d'esquí de Grandvalira, en la primera trobada des que les dues viles són germanes des del 2017. Segons informa ANA.ad, ha estat aprofitant la seva estada a Andorra la Vella que les autoritats andorranes han acompanyat l’Intendente de la ciutat patagònica fins a Soldeu, per visitar l'estació que acollirà aquest mes de març les finals de la Copa del món d’esquí alpí.

Cerro Catedral és actualment l'estació d'esquí més gran de sud-amèrica i té la intenció de plantejar a la FIS una candidatura per a l'organització d'una prova de la Copa del món d'esquí alpí. EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


11%


56%

9 vots