Notícia

Visita d'hivern de tècnics del COI als estadis de competició de La Molina, Masella i Baqueira

Una delegació del COI visita les instal·lacions de la candidatura Pirineus-Barcelona 2030

La Molina,catalunya-cerdanya,comella-estadi
Visita d'hivern de tècnics del COI als estadis de competició de La Molina, Masella i Baqueira Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ricard Font, president del Grup FGC i a la vegada responsable de l'oficina tècnica dels Jocs Olímpics Pirineus-Barcelona, ha explicat que la valoració dels membres del màxim organisme olímpic ha estat positiva.


La candidatura Pirineus-Barcelona pels Jocs Olímpics d'hivern del 2030 va fent camí. Aquesta setmana, membres del Comitè Olímpic Internacional han visitat de nou les instal·lacions de la Molina, Masella i Baqueira-Beret i les impressions són bones. La delegació del COI ja havia fet una primera visita a l'estiu i ara han tornat al Pirineu català per tornar a veure les mateixes instal·lacions amb neu.

De fet la visita es va fer el dimecres passat, una jornada que a les estacions d'esquí va estar marcada per la intensa nevada que va precipitar a tot el Pirineu, així que la impressió no podia ser més bona i és que, malgrat deixar enrere un desembre i bona part de gener sense pràcticament precipitacions de neu, les estacions, i els estadis de competició, estan treballant amb gairebé total normalitat i hi ha neu per a competir.

Ricard Font, responsable de l'oficina tècnica dels Jocs Olímpics Pirineus-Barcelona, ha explicat en declaracions a TV3 que la valoració dels membres del màxim organisme olímpic ha estat positiva. "Ara hem fet una prova in situ de com podrien ser aquestes proves amb neu i amb esquís i la valoració ha sigut positiva. El pirineu català, en conjunt, està en disposició d'acollir unes proves olímpiques de cara a uns possibles Jocs Olímpics".

En principi, el mes de març s'ha d'entregar el primer projecte tècnic al Comitè Olímpic Internacional. Un pas més, doncs, perquè aquesta candidatura sigui una realitat. Recordar que el setembre passat una delegació ja va visitar les mateixes instal·lacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny