Notícia

Paradise Heat, la jaqueta guanyadora del premi d'or que va pujar la temperatura a la ISPO 2018

La jaqueta s'ha desenvolupat en cooperació amb l'equip nacional d'esquí femení suec

W Paradise Heat Jacket,helly hansen
La jaqueta s'ha desenvolupat en cooperació amb l'equip nacional d'esquí femení suec Autor/a: Helly Hansen
Helly Hansen s'enorgulleix d'anunciar l'estatus de la W Paradise Heat Jacket com a guanyadora del premi d'or de la col·lecció Tardor / Hivern 2018, una peça que fa honor al seu nom i permet a les esquiadores mantenir feliçment càlides en temperatures fredes.


El jurat de la ISPO, format per un total de 42 jutges de 15 països i tres continents, va intercanviar opinions sobre totes les aplicacions i va seleccionar els productes premiats de la fira professional ISPO a Munic. Estem encantats d'anunciar que la W Paradise Heat Jacket va ser el producte més votat en la categoria d'esports de neu i triada com "Guanyadora d'Or" de la ISPO.

Formant part de la nova col·lecció HOD de Tardor / Hivern 2018, la jaqueta destacar per la seva habilitat única de controlar la calidesa i el confort dels esquiadors a través del sistema Nova Heat®. Desenvolupat i testat amb l'equip suec d'esquí, la jaqueta presenta un sistema de calefacció amb controls de temperatura per escalfar directament la sang a través de filferros calefactors invisibles integrats en el disseny. Aquesta jaqueta està equipada amb el teixit impermeable i transpirable Helly Tech®, l'aïllament tèrmic Prima Loft® i el Life Pocket + ™ per mantenir la bateria del teu mòbil activa durant més temps.

"Això demostra que el nostre treball amb professionals marca realment la diferència i ens permet crear productes innovadors i atractius. Treballar amb esquiadores de la copa mundial ens fa traspassar els límits i produir equipament professional per millorar la seva feina. Estem encantats de rebre aquest prestigiós premi "afirma el Category Managing Director d'Esquí, Philip Tavell.

W Paradise Heat Jacket

Regula la temperatura sense volum, utilitzant 2 nivells diferents a través dels panells elèctrics calefactors i recarregables NovaHeat®. Desenvolupat en cooperació amb l'equip nacional d'esquí suec, aquesta jaqueta augmenta el teu confort amb l'aïllament tèrmic Primaloft®, un teixit suau elàstic pels 4 costats impermeable i transpirable.

Helly Tech® Professional
Teixit de 2 capes
Teixit elàstic pels 4 costats
sistema NovaHeat®
Life Pocket + ™ amb Aïllament tèrmic Aerogel
Impermeable, tallavents i transpirable
Tractament durador de repel·lència a l'aigua
Aïllament tèrmic Primaloft® Black Eco
® Gold en la caputxa
totalment aïllada
Sistema avançat de rescat RECCO®

P.V.P recomanat: 800 €
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial