Notícia

Paradise Heat, la jaqueta guanyadora del premi d'or que va pujar la temperatura a la ISPO 2018

La jaqueta s'ha desenvolupat en cooperació amb l'equip nacional d'esquí femení suec

W Paradise Heat Jacket,helly hansen
La jaqueta s'ha desenvolupat en cooperació amb l'equip nacional d'esquí femení suec Autor/a: Helly Hansen
Helly Hansen s'enorgulleix d'anunciar l'estatus de la W Paradise Heat Jacket com a guanyadora del premi d'or de la col·lecció Tardor / Hivern 2018, una peça que fa honor al seu nom i permet a les esquiadores mantenir feliçment càlides en temperatures fredes.


El jurat de la ISPO, format per un total de 42 jutges de 15 països i tres continents, va intercanviar opinions sobre totes les aplicacions i va seleccionar els productes premiats de la fira professional ISPO a Munic. Estem encantats d'anunciar que la W Paradise Heat Jacket va ser el producte més votat en la categoria d'esports de neu i triada com "Guanyadora d'Or" de la ISPO.

Formant part de la nova col·lecció HOD de Tardor / Hivern 2018, la jaqueta destacar per la seva habilitat única de controlar la calidesa i el confort dels esquiadors a través del sistema Nova Heat®. Desenvolupat i testat amb l'equip suec d'esquí, la jaqueta presenta un sistema de calefacció amb controls de temperatura per escalfar directament la sang a través de filferros calefactors invisibles integrats en el disseny. Aquesta jaqueta està equipada amb el teixit impermeable i transpirable Helly Tech®, l'aïllament tèrmic Prima Loft® i el Life Pocket + ™ per mantenir la bateria del teu mòbil activa durant més temps.

"Això demostra que el nostre treball amb professionals marca realment la diferència i ens permet crear productes innovadors i atractius. Treballar amb esquiadores de la copa mundial ens fa traspassar els límits i produir equipament professional per millorar la seva feina. Estem encantats de rebre aquest prestigiós premi "afirma el Category Managing Director d'Esquí, Philip Tavell.

W Paradise Heat Jacket

Regula la temperatura sense volum, utilitzant 2 nivells diferents a través dels panells elèctrics calefactors i recarregables NovaHeat®. Desenvolupat en cooperació amb l'equip nacional d'esquí suec, aquesta jaqueta augmenta el teu confort amb l'aïllament tèrmic Primaloft®, un teixit suau elàstic pels 4 costats impermeable i transpirable.

Helly Tech® Professional
Teixit de 2 capes
Teixit elàstic pels 4 costats
sistema NovaHeat®
Life Pocket + ™ amb Aïllament tèrmic Aerogel
Impermeable, tallavents i transpirable
Tractament durador de repel·lència a l'aigua
Aïllament tèrmic Primaloft® Black Eco
® Gold en la caputxa
totalment aïllada
Sistema avançat de rescat RECCO®

P.V.P recomanat: 800 €
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial