Notícia

Baqueira tindrà el seu primer eslàlom paral·lel en horari nocturn

L'Era Nocturna se celebrarà la nit del 16 de febrer amb il·luminació artificial a l'estadi de Beret

eslalom,nocturn
Baqueira tindrà el seu primer eslàlom paral·lel en horari nocturn Autor/a: Organització Era Nocturna
El pròxim 16 de febrer els amants de la competició tenen una cita amb la celebració de l'Era Nocturna, un esdeveniment creat de la mà d'Atomic i Flocs Ski Club per acostar la màgia i singularitat dels GS paral·lels nocturns de la Copa del Món però a Baqueira Beret. Proves que llueixen èxit per la seva espectacularitat.


L'Era Nocturna és una prova en format Open, oberta a la participació de tothom, amb un ampli repartiment de categories on poden participar des dels U12 fins a la totalitat de la categoria Màsters; és a dir, pràcticament totes les edats en acció. Consta d'un GS classificatori al matí del dissabte 16 de febrer al Stadium de Beret, preparat per a l'ocasió, que dóna accés a les espectaculars finals nocturnes de la nit.

Els 32 classificats masculins i les 32 fèmines classificades segons el reglament accediran a les finals en un format de GS Paral·lel nocturn il·luminat per a la competició. La suma del Party Village i la pista de competició il·luminada, oferirà una visió inèdita de l'Stadium de Beret.

Una pista preparada i il·luminada per a l'ocasió on l'emoció anirà en augment a mesura que es vagin resolent les diferents classificatòries. Les finals s'esperen al voltant de les 16.00 - 20.00 amb un lliurament de premis i sorteig de material acompanyats per un espectacle de llum i so com mai s'havia vist abans a Beret.

Durant tota la jornada i acompanyant l'esdeveniment hi haurà una "Party Village", situat al costat de la cafeteria de Beret. Música en directe més DJ, menjar, beguda, sorteig de regals, obsequi de la prova, espectacle de llum i so per omplir de moments una jornada que promet ser inoblidable.

Test de les novetats d'atomic 2019/2020

Aprofitant l'esdeveniment Atomic donarà a conèixer les seves novetats per a la temporada 2019/2020 amb un test obert a tothom, en el qual es podran descobrir les novetats de la marca de Altenmark en totes les disciplines per a la temporada de la mà dels professionals d'Atomic.

En definitiva, l'Era Nocturna vol ser un espectacle global obert a tots els públics on participants i espectadors gaudeixen a parts iguals de la màgia de la nit i les estrelles del Pla de Beret. Una data per reservar-se en el calendari i compartir amb amics i familiars!

Els premis

Els premis de l'Era Nocturna estan dividits de la següent manera:
-Medalla finisher per als 64 classificats per a les finals
-3 Trofeus per als 3 primers classificats de la categoria masculina
-3 Trofeus per als 3 primers classificats de la categoria femenina
-Obsequi Atomic per al guanyador de la categoria masculina
-Obsequi Atomic per al guanyador de la categoria femenina

L'agenda del Dissabte 16 de febrer

-De 08.30 a 09.15 hores: Recollida de dorsals a la cafeteria de Beret. Lliurament paquet de benvinguda i polsera per al village i tiquets de menjar
-De 09.15 a 09.45 hores: Inici del reconeixement de l'Eslàlom Gegant
-10.00 hores: Inici de la prova
-13.00 hores: Dinar amb el DJ al Village amb imatges o foto de la cursa d'eslàlom gegant. Selfie Gegant Dron
-14.00 hores: Resultats i classificació del paral·lel al Village (cafeteria de Beret), amb música i imatges de la carrera a la pantalla gegant, i lliurament dels dorsals del paral·lel
-15.30 hores: Reconeixement del paral·lel per als classificats
-16.00 hores: Inici de les classificatòries
-20.00 hores: Lliurament de premis i brindis final de la prova

Fitxa tècnica de l'Era Nocturna

Dia: dissabte, 16 de febrer
On: Stadium Beret, a Baqueira Beret
Preu: 30 € per participant fins al 8 de febrer, 40 € per participant des del 9 de febrer fins al 14 de febrer a les 15.00 hores. El preu inclou el pack de benvinguda, l'obsequi de la prova i la polsera identificativa. Dinar a la zona de Sant Miquel, composta per Olla Aranesa de 'l'àvia Fina', més 2 broquetes i beguda i el sorteig de material. En cas de no disposar de llicència federativa serà obligatori contractar una seguuro de 7 euros per poder participar.

Categories: Les categories masculina i femenina que podran participar són: U12 (2008-2007), U14 (2006-2005), U16 (2004-2003), U18 (2002-2001), O21 (2000-1999-1998), U30 (1997 a 1989) i MASTERS (1988 i anteriors)
Informació i inscripcions: www.copos-ski.com/eranocturna i http://eranocturna.tempsxcurses.com/#Blank

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny