Notícia

La Audi Salomon Quest Challenge passa per Masella aquest cap de setmana

El 2 de febrer, l'Audi Salomon Quest Challenge celebrarà a l'estació de la Cerdanya seva segona edició de la temporada

Salomon Quest Challenge,Masella
La Audi Salomon Quest Challenge passa per Masella aquest cap de setmana Autor/a: Masella
El 2 de febrer l'Audi Salomon Quest Challenge celebrarà a Masella seva segona cita de la temporada. L'estació de la Cerdanya acollirà la prova més divertida de l'hivern, dissenyada per gaudir de tres hores de diversió en equip a la neu i de sorpreses al village.

Masella ja està a punt per acollir una cita que proposa un dia diferent a pistes. Els participants hauran de formar equips de tres i escollir categoria -challenge o familiar- i gaudiran de 3 hores per superar les diferents proves repartides per l'estació: 1 freeride, un eslàlom gegant, un boardercross, 1 Banked eslàlom o un quilòmetre llançat.

L'activitat arrencarà a les 8: 30h al village on cada equip recollirà els seus dorsals, pinces de control i un mapa de l'estació que els ajudarà a dissenyar la millor estratègia per passar-ho bé. A partir d'aquí, començarà la diversió a la neu de Masella. Els participants podran gaudir d'unes proves que els faran sentir gairebé com a professionals i compartiran l'experiència al costat dels amics o els familiars amb qui hagin format un equip.

Després de sumar la màxima puntuació possible, els equips tornaran a village on, a partir de les 15h de la tarda arribarà un dels moments més esperats: el lliurament de premis i el sorteig de productes Salomon entre tots els participants.

Les inscripcions ja estan obertes a www.audisalomonquestchallenge.com i inclouen la possibilitat de fer-se amb el forfet de dia a un preu especial. La Audi Salomon Quest Challenge és multidisciplinari i permet participar en snow, esquí o telemark. A més, també hi ha la possibilitat de competir com a club, on s'obren les categories específiques aleví, infantil i juvenil.

La Audi Salomon Quest Challenge va arrencar amb èxit temporada a Baqueira Beret reunint a més de 800 participants. El 2 de febrer, espera fer gaudir de la seva fórmula a molts participants més a Masella.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial