Notícia

La Molina, seu del 38è Derby Internacional Ciutadans ALWC

La cita tindrà lloc els dies 9 i 10 de febrer i serà puntuable per a la Copa d’Espanya CIT (Ciutadans) d’esquí alpí en les modalitats d’eslàlom i gegant

La competició es disputarà a l’estadi Solell de La Molina
La competició es disputarà a l’estadi Solell de La Molina
La Molina serà la seu del 38è Derby Internacional Ciutadans ALWC, una competició busca incentivar els joves esquiadors perquè segueixin vinculats al món de l’esport el màxim temps possible.


La Molina mostra una vegada més la seva aposta pel foment dels esports d’hivern i les competicions d’alt nivell. El cap de setmana del 9 i 10 de febrer, acollirà, un any més, el ja tradicional Derby Internacional Ciudadans ALWC, que enguany arriba a la seva 38a edició. Es tracta d’una de les carreres més antigues del calendari europeu per a aquesta categoria.
 
La prova, a més, coincideix amb la segona etapa de la Copa d’Espanya CIT (Ciutadans) d’esquí alpí, tant per a la categoria masculina com femenina. Per tant, la cursa serà puntuable per a totes dues competicions: la prova CIT i la competició Arnold Lunn World Cup (ALWC).
 
La competició es disputarà a l’estadi Solell de La Molina, a les 9.00h amb el reconeixement de pistes i a les 10.00h amb la sortida del primer corredor. Dissabte tindrà lloc la prova de gegant i diumenge, d’eslàlom.
 
Les proves, organitzades per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), l’estació de La Molina i La Molina Club d’Esports (LMCE), comptaran amb un elevat nombre de participants.
 
Copa d’Espanya CIT

Al llarg de la seva història, La Molina ha albergat fins a 9 proves de la Copa d’Espanya CIT, prova que va néixer amb l’objectiu de promoure aquesta categoria formada per esportistes júnior i sènior que no formen part dels Equips Nacionals o Centres de Tecnificació reconeguts pel Consejo Superior de Deportes (CSD). En aquest sentit, doncs, es pretèn incentivar els joves esportistes perquè continuin vinculats als esports d’hivern durant el màxim temps possible.
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial