Notícia

Un cop més, resignació a ElDorado Freeride Junior. S'ajorna la competició a l'espera d'una millor meteorologia

La competició no s'ha pogut completar per la falta de visibilitat i el fort vent que castiga el Pirineu

ElDorado Freeride Junior,boi taull
Un cop més, resignació a ElDorado Freeride Junior. S'ajorna la competició a l'espera d'una millor meteorologia Autor/a: boi, taull, ElDorado Freeride Junior
La relació entre ElDorado Freeride i Boí Taüll és excel·lent, brillant i fluida, malgrat que per segon any consecutiu s'ha vist enterbolida per la meteorologia. Una altra vegada el cap de setmana de freeride i formació a la muntanya no s'ha pogut dur a terme per un clima advers i molt hostil que ha obligat a aturar la competició quan només quatre riders havien pogut deixar la seva línia sobre el sector d'Erta.

Les últimes nevades i les ganes d'un gran estrena a Boí Taüll han mobilitzat a primera hora els pisters de l'estació amb l'objectiu de mantenir una zona assegurada per a la competició. La direcció d' ElDorado Freeride Junior i els riders han pujat cap al sector d'Erta a 2.460 metres d'altitud amb el cel serè i la constant amenaça del vent de nord. Els jutges han llançat la competició però als 10 minuts s'han vist obligats a aturar-la per falta de visibilitat. Finalment, i després d'estar la resta del dia pendents de la meteo, amb dues reunions per valorar tots els escenaris, la competició s'ha deixat per a millor ocasió. Com ja va passar el 2018, el compromís de Boí Taüll amb el freeride segueix ferm i el cap de setmana de ElDorado Freeride se celebrarà tot i que cal fixar la data.

El freeride, com a esport pur de muntanya, sempre està a expenses de les condicions meteorològiques. Aquest és un dels aprenentatges que els riders del futur segur més agrairan. El respecte a la llei de la muntanya i la companyonia al costat dels valors de l'esport de base que transmet ElDorado Freeride mereixen un cap de setmana de bon esquí, d'amistat i de gaudi que en aquesta ocasió no s'ha donat.

Molt aviat la direcció d'ElDorado Freeride juntament amb Boí Taüll comunicaran la nova data per a la celebració del freeride. A banda de la cita de Boí Taüll, l'edició de 2019 comptarà amb la parada d'Ordino Arcalís el 2 i 3 de març.
 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial