Notícia

Masella celebrarà els seus primers 100 dies de temporada amb una festa

L'estació cerdana encara el mes de febrer amb gruixos de 90 a 145 cm i 71 km esquiables dels 75 que ofereix

masella
Una imatge de Masella d'avui dilluns Autor/a: Masella
Temporada alta a les estacions d'esquí del Pirineu. I ho és per calendari, ja que ens trobem al bel mig de la temporada, però també perquè totes les estacions tenen neu en qualitat i quantitat i perquè els esdeveniments s'encadenen setmana rere setmana a les pistes. I una de les que es troba en plena temporada alta és Masella. I ho vol celebrar. Us ho expliquem.


Masella, aquest divendres dia 8 de febrer, celebra els seu 100 dies d’obertura del domini esquiable. Amb l’obertura tan primerenca de la temporada, el passat dia 1 de novembre de 2018, mai s'havia arribat als 100 dies d’esquí tan aviat en el calendari.

Per celebrar-ho aquest cap de semana l’estació posarà a la venda un forfet, que implicarà un estalvi molt importnat. I, també, aquest dissabte hi haurà un concert en directe organitzat per cerveses San Miguel.

4 dies de forfet a 100 euros

Per celebrar els 100 dies Masella comercialitza un pack de 4 forfets de dia a lliure elecció a 100 euros. El pack només es podrà comprar els dies 8, 9 i 10 de febrer. Això vol dir que el forfet de dia surt a 25 €/dia. Aquesta oferta representa un estalvi de 76 €.

Abonament de mitja temporada

Masella també comercialitza aquests dies l’abonament de mitja temporada permet esquiar aquests darrers tres mesos que resten de la temporada per 295 €. A més, permet esquiar 70 dies d’esquí gratis en més de 50 estacions d’arreu del Món. S’amortitza en només 7 dies d’esquí.

I per arrodonir-ho, festa gastronòmica

El dissabte, dia 9 de febrer, se celebra un concert en directe en el Pla de Masella organitzat per cerveses San Miguel. En aquest esdeveniment es farà un maridatge de cerveses i gastronomia de muntanya en un espai ambientat en un camp base. L’esdeveniment es celebrarà de 13 a 18 h a la zona del Racó del Pla de Masella.

Previsió per als propers dies

Després dels darrers episodis de nevades, la previsió de cara el cap de setmana és de temps assolellat amb una clara recuperació de les temperatures. A més, des de Masella ens recorden que dissabte estarà obert l'Esquí Nocturn (18,30 a 21,30 h).

Masella encara el mes de febrer amb gruixos de 90 a 145 cm i una obertura del 100% (17/17) dels remuntadors, tot el desnivell obert i un total de 71 quilòmetres esquiables.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny