Notícia

Més de 500 esquiadors a la Audi Salomon Quest Challenge de Masella

La Audi Salomon Quest Challenge va reunir 558 participants aquest cap de setmana a Masella en una nova jornada de competició i diversió a la neu

masella,quest,challenge,audi,salomon
La competició va reunir 558 participants que van gaudir en equip en els cinc reptes de l'esdeveniment Autor/a: Photoset
La Audi Salomon Quest Challenge celebra una gran matí de competició i diversió a Masella. La competició va reunir 558 participants que van gaudir en equip en els cinc reptes de l'esdeveniment: un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross, 1 Banked eslàlom i un quilòmetre llançat.


La Audi Salomon Quest Challenge ha celebrat aquest cap de setmana a Masella seva segona cita de la temporada. L'esdeveniment, que proposa gaudir d'un matí de diversió i competició en equip a la neu, va reunir 558 participants que van gaudir dels cinc reptes que proposa la Quest.

En un matí de cel alguna cosa cobert però amb neu fresca, l'activitat va arrencar cap a les 8: 30h, amb l'arribada dels equips al village i la recollida de dorsals i pinça de control. Així, cada grup de 3 es preparava per començar un dia d'emocions a les pistes de l'estació de Masella. Equips formats per amics, per famílies o per companys de club dissenyaven la millor estratègia per gaudir d'un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross en equip, un Banked eslàlom i un quilòmetre llançat.

Després de tres hores de competició i diversió, i amb els equips ja de tornada a la línia de sortida, l'Audi Salomon Quest Challenge acomiadar un cop més el dia amb un espectacular sorteig de regals i el lliurament de premis al village. Va ser un fantàstic final de festa per a una Audi Salomon Quest Challenge que aquesta temporada ha celebrat dues cites úniques a Baqueira ia Masella, reunint a més de 1.300 participants i demostrant un any més que la seva fórmula de diversió en equip a la neu convenç a petits i grans.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial