Notícia

Més de 500 esquiadors a la Audi Salomon Quest Challenge de Masella

La Audi Salomon Quest Challenge va reunir 558 participants aquest cap de setmana a Masella en una nova jornada de competició i diversió a la neu

masella,quest,challenge,audi,salomon
La competició va reunir 558 participants que van gaudir en equip en els cinc reptes de l'esdeveniment Autor/a: Photoset
La Audi Salomon Quest Challenge celebra una gran matí de competició i diversió a Masella. La competició va reunir 558 participants que van gaudir en equip en els cinc reptes de l'esdeveniment: un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross, 1 Banked eslàlom i un quilòmetre llançat.


La Audi Salomon Quest Challenge ha celebrat aquest cap de setmana a Masella seva segona cita de la temporada. L'esdeveniment, que proposa gaudir d'un matí de diversió i competició en equip a la neu, va reunir 558 participants que van gaudir dels cinc reptes que proposa la Quest.

En un matí de cel alguna cosa cobert però amb neu fresca, l'activitat va arrencar cap a les 8: 30h, amb l'arribada dels equips al village i la recollida de dorsals i pinça de control. Així, cada grup de 3 es preparava per començar un dia d'emocions a les pistes de l'estació de Masella. Equips formats per amics, per famílies o per companys de club dissenyaven la millor estratègia per gaudir d'un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross en equip, un Banked eslàlom i un quilòmetre llançat.

Després de tres hores de competició i diversió, i amb els equips ja de tornada a la línia de sortida, l'Audi Salomon Quest Challenge acomiadar un cop més el dia amb un espectacular sorteig de regals i el lliurament de premis al village. Va ser un fantàstic final de festa per a una Audi Salomon Quest Challenge que aquesta temporada ha celebrat dues cites úniques a Baqueira ia Masella, reunint a més de 1.300 participants i demostrant un any més que la seva fórmula de diversió en equip a la neu convenç a petits i grans.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny