Notícia

Així llueix Grandvalira amb més de 2 metres de neu. Vídeo aeri enregistrat el 4 de febrer de 2019.

Del 8 de gener al 3 de febrer, l’estació més gran del sud d’Europa ha enllaçat un total de 20 nevades


Grandvalira registra prop de 2 metres i mig de neu nova en els darrers dies. Del 8 de gener al 3 de febrer, l’estació més gran del sud d’Europa ha enllaçat un total de 20 nevades. L’episodi de precipitacions en forma de neu més destacable va ser el del passat 24 de gener amb 65 cm de neu nova. El domini arribarà al 100% d’obertura en els pròxims dies amb tots els serveis operatius.


Grandvalira ha registrat 20 nevades en els darrers 27 dies. El gran domini del sud d'Europa ha rebut prop de 2 metres i mig de neu des del 8 de gener fins el 3 de febrer. En concret, 2 metres i 42 cm de neu nova que els permetrà arribar al 100% d’obertura dels 210 km esquiables i tots els serveis operatius en els propers dies. L’episodi de precipitacions en forma de neu més destacable va tenir lloc el passat 24 de gener amb la caiguda de 65 cm de neu nova.
 
L’agenda après-ski

L’Abarset continua oferint al peu del sector El Tarter una selecció de DJ’s de renom. Dijous 7 de febrer, Dj Soundboree serà l’encarregat de portar el so dels 80 i 90 a la terrassa de L’Abarset. Dissabte 9 de febrer serà el torn de Dj Chus amb ritmes de l’escena house.

L’Après Amélie torna aquesta setmana amb una àmplia agenda d’actuacions al nou espai situat a l’edifici del Funicamp. Angel de Andrés serà el dj convidat a les properes sessions après-ski de dimecres (The Big Wednesday), dijous (Work Hard Party Harder) i dissabte (Glowing Fireworks Party).
 
Per a més informació i actualitzacions, consulteu el web www.grandvalira.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny