Notícia

Espot deriva els seus clients cap a Port Ainé i Baqueira sense cap sobrecost

La mesura s’aplicarà mentre continuen les proves per la reobertura del telecadira

la peülla,vall d\'aneu,baqueira,baqueira-beret
Espot deriva els seus clients cap a Port Ainé i Baqueira sense cap sobrecost Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els visitants d’Espot comptaran amb forfets de Port Ainé i Baqueira Beret sense sobrecost entre el 5 i el 10 de febrer. La mesura s’aplicarà mentre continuen les proves per la reobertura del telecadira.


A partir d'avui dimarts dia 5 de febrer i fins al proper diumenge dia 10, l'estació d'esquí d'Espot pendrà les mesures adients per a que els seus visitants puguin gaudir de l'esquí i la muntanya. Així, mentre no es restableixi el funcionament de l'estació,  tots aquells visitants que disposin d'un forfet de temporada així com aquells que hagin efectuat reserves als hotels i als apartaments turístics d'Espot, podran optar per esquiar sense cap sobrecost a l'estació de Port Ainé o a l'estació de Baqueira Beret.
 
Amb això, i durant aquest periode, tots els usuaris que disposin d’un forfet de temporada amb validesa per a les estacions d’Espot i Port Ainé (forfet de temporada FGC – Pallars) podran esquiar a l’estació de Baqueira accedint pel sector de Peülla tot presentant a les taquilles el seu forfet de temporada, que serà bescanviat per un forfet de dia en aquella estació.
 
Els clients que hagin reservat estades combinades amb forfet que incloguin l’allotjament a la zona d’Espot en el període citat podran també esquiar a l’estació de Port Ainé o bé si ho desitgen bescanviar els seus bons als propis hotels per als forfets de Baqueira Beret.
 
Tota la resta d’usuaris de l’estació que desitgin més informació sobre les mesures convingudes, podran contactar amb el servei de Receptiu de l’estació d’Espot al telèfon 618 16 41 34 o bé per correu electrònic a receptiu.espot@skipallars.cat.
 
Una vegada restablerta la funcionalitat de l'estació, els visitants podran tornar a gaudir plenament de l'esquí en l’entorn privieligiat que Espot ofereix, amb una una gran oferta d’establiments hotelers, de restauració i gastronomia, i amb gran nombre d’activitats outdoor vinculades al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny