Notícia

Periodistes portuguesos visiten Baqueira Beret i Boí Taüll

Es tracta d'una iniciativa de la Diputació de Lleida per promoure l'oferta de neu de Lleida al mercat portuguès

periodistes,portuguesos,boi,taull
Periodistes portuguesos visiten Baqueira Beret i Boí Taüll Autor/a: Patronat de Turisme Neus de Lleida
El Patronat de Turisme col·labora amb l’Agència Catalana de Turisme (ACT) en un viatge de 5 periodistes del grup editorial Volta ao Mundo que s’han desplaçat fins a la Val d’Aran i la Vall de Boí per conèixer la seva oferta turística durant la temporada d’hivern.


La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, amb l’objectiu de promocionar al mercat portuguès l’oferta de neu i les activitats complementàries a l’esquí del Pirineu de Lleida, com també el patrimoni cultural i la gastronomia, ha col·laborat en un viatge de premsa del grup editorial Volta ao Mundo, que disposa de publicacions de revistes i també d’un programa de televisió pel canal RTP3 de Portugal.

Durant la seva estada de 5 dies per les comarques de Lleida els periodistes visitaran la Val d’Aran i la Vall de Boí. El viatge de premsa organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, per mitjà del seu centre de Madrid, ha tingut la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, com també de Torisme Val d’Aran i de l’Oficina de Turisme de la Vall de Boí. L’objectiu del viatge per a aquests mitjans de comunicació és generar continguts per als seus programes de televisió i les diferents publicacions del grup Volta ao Mundo i tractar l’oferta turística del Pirineu, tant a la temporada d’hivern amb l’oferta de neu i d’esquí que han conegut ara com també en altres èpoques de l’any, fruit de viatges anteriors que han fet a altres llocs del Pirineu.

El grup de periodistes, format per 5 persones entre redactor, equip de producció, presentador i càmera de televisió, va iniciar el diumenge la seva estada de cinc dies de durada, que els ha permès conèixer de manera directa l’oferta hivernal de la Val d’Aran i la Vall de Boí. Els periodistes s’han desplaçat els tres primers dies a la Val d’Aran, on han tingut l’oportunitat de visitar l’estació de Baqueira Beret, el museu de la neu i les termes Baronia de Les, entre d’altres indrets, i han pogut gaudir també de la gastronomia i la cultura aranesa. Des d’ahir i fins demà dijous es troben a la Vall de Boí, on també han gaudit durant aquest matí de les vistes i de l’oferta de neu que proposa l’estació de Boí Taüll.

A més, han tingut l’oportunitat de practicar raquetes pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Per a aquesta tarda hi ha programa una visita al Centre d’Interpretació del Romànic i per a demà, la visita de les esglésies Patrimoni Mundial de la UNESCO. La gastronomia de la comarca serà un altre dels aspectes que podran descobrir durant la seva estada a la Vall de Boí. El mercat turístic portuguès representa un 4 % aproximadament del turisme estranger que visita la demarcació de Lleida, molts dels quals atrets per l’oferta de neu i d’esquí durant la temporada d’hivern.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial