Notícia

Cerveses San Miguel i après-ski, la combinació perfecta a partir d'aquest dissabte

Masella acull la primera de les festes après-ski que organitza cerveses San Miguel al Pirineu

Masella,pla de masella,
Masella acull la primera de les festes après-ski que organitza cerveses San Miguel al Pirineu Autor/a: Masella
Des de febrer fins a finals de març els amants de la neu i de la cervesa tenen una cita amb San Miguel a sis estacions d'esquí de Catalunya i Andorra. Aquesta acció s'inaugurarà aquest dissabte 9 de febrer a La Masella, concretament el Pla de Masella. Inspirat en un campament base, l'experiència oferirà originals maridatges entre cuina de muntanya i tres de les referències més conegudes de la marca: Especial, Selecta i Manila.


A partir d'aquest dissabte, 9 de febrer, i fins al 30 de març, els apassionats de la neu i de la cervesa podran viure una experiència única a peu de pista que combina cuina de muntanya, cervesa, música i diversió gràcies a San Miguel.
 
La marca instal·larà a sis estacions d'esquí de Catalunya i Andorra (La Masella, Baquèira Beret, La Molina, Espot, Boí Taüll i Grandvalira) un espai inspirat en els antics campaments base on relaxar-se i degustar tres menús inspirats en la cuina de muntanya elaborats amb autèntiques barbacoes:

Menú Pirineus: cigrons, fideus, mandonguilles i botifarra negra són els ingredients clau de l'olla aranesa, la protagonista d'aquest menú. Perfecte per als que necessiten un plat calent i reconfortant. San Miguel Especial, elaborada a través d'un procés de maduració en fred que integra els sabors i els dota de major persistència i una aroma a cereal més intens, és el maridatge perfecte.
 
Menú Els Andes: dues broquetes de 200 grs. de llom de porc adobat i vedella amb romaní. Aquest plat s'acompanya amb San Miguel Selecta, que destaca pel seu agradable amargor i subtils notes torrades.
 
Menú Els Alps: l'opció vegana son aquestes broquetes de carabassó, xampinyons, ceba, pebrots verds i vermells, tomaques cherry i albergínia. Amb un sabor únic i una aroma floral, la varietat San Miguel Manila és perfecta com a maridatge d’aquest plat.
 
Diversos artistes i DJs s'encarregaran de posar ritme a aquesta experiència après-ski. Entre ells, el públic podrà gaudir de les delicades melodies i lletres de Delafé, del DJ set de Miqui Puig, que donarà un twist a èxits musicals d’ahir i d’avui, i de Nasty Mondays, una de les millors festes de rock & roll de Barcelona present cada dilluns a la sala Apol·lo.
 
El tret de sortida d'aquesta experiència après-ski tindrà lloc aquest dissabte dia 9 a La Masella, concretament en la zona Pla de Masella. Els encarregats de fer ballar als assistents seran Bigott, que presentarà el seu últim àlbum anomenat “Friendly Monsters”, i DJ Amable, un dels noms més coneguts de la sala Razzmatazz de Barcelona, on és DJ resident.




Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial