Notícia

Cerveses San Miguel i après-ski, la combinació perfecta a partir d'aquest dissabte

Masella acull la primera de les festes après-ski que organitza cerveses San Miguel al Pirineu

Masella,pla de masella,
Masella acull la primera de les festes après-ski que organitza cerveses San Miguel al Pirineu Autor/a: Masella
Des de febrer fins a finals de març els amants de la neu i de la cervesa tenen una cita amb San Miguel a sis estacions d'esquí de Catalunya i Andorra. Aquesta acció s'inaugurarà aquest dissabte 9 de febrer a La Masella, concretament el Pla de Masella. Inspirat en un campament base, l'experiència oferirà originals maridatges entre cuina de muntanya i tres de les referències més conegudes de la marca: Especial, Selecta i Manila.


A partir d'aquest dissabte, 9 de febrer, i fins al 30 de març, els apassionats de la neu i de la cervesa podran viure una experiència única a peu de pista que combina cuina de muntanya, cervesa, música i diversió gràcies a San Miguel.
 
La marca instal·larà a sis estacions d'esquí de Catalunya i Andorra (La Masella, Baquèira Beret, La Molina, Espot, Boí Taüll i Grandvalira) un espai inspirat en els antics campaments base on relaxar-se i degustar tres menús inspirats en la cuina de muntanya elaborats amb autèntiques barbacoes:

Menú Pirineus: cigrons, fideus, mandonguilles i botifarra negra són els ingredients clau de l'olla aranesa, la protagonista d'aquest menú. Perfecte per als que necessiten un plat calent i reconfortant. San Miguel Especial, elaborada a través d'un procés de maduració en fred que integra els sabors i els dota de major persistència i una aroma a cereal més intens, és el maridatge perfecte.
 
Menú Els Andes: dues broquetes de 200 grs. de llom de porc adobat i vedella amb romaní. Aquest plat s'acompanya amb San Miguel Selecta, que destaca pel seu agradable amargor i subtils notes torrades.
 
Menú Els Alps: l'opció vegana son aquestes broquetes de carabassó, xampinyons, ceba, pebrots verds i vermells, tomaques cherry i albergínia. Amb un sabor únic i una aroma floral, la varietat San Miguel Manila és perfecta com a maridatge d’aquest plat.
 
Diversos artistes i DJs s'encarregaran de posar ritme a aquesta experiència après-ski. Entre ells, el públic podrà gaudir de les delicades melodies i lletres de Delafé, del DJ set de Miqui Puig, que donarà un twist a èxits musicals d’ahir i d’avui, i de Nasty Mondays, una de les millors festes de rock & roll de Barcelona present cada dilluns a la sala Apol·lo.
 
El tret de sortida d'aquesta experiència après-ski tindrà lloc aquest dissabte dia 9 a La Masella, concretament en la zona Pla de Masella. Els encarregats de fer ballar als assistents seran Bigott, que presentarà el seu últim àlbum anomenat “Friendly Monsters”, i DJ Amable, un dels noms més coneguts de la sala Razzmatazz de Barcelona, on és DJ resident.




Entrevista



Les més llegides

Edició en paper


Editorial