Notícia

Clàudia Galícia, tres ors a la Vall de Boí

Primera plaça en les tres modalitats dels Campionats d'Espanya

Clàudia Galícia
Clàudia Galícia competint ahir en la prova Individual Autor/a: FEDME / Jesus Dyañez
Clàudia Galícia aconsegueix tres ors en els Campionats d'Espanya. Ha traduït la seva bona dinàmica a la Copa del Món aconseguint la primera plaça en les tres modalitats dels Campionats d'Espanya. La següent cita serà en els Mundials d'Esquí de Muntanya del 9 al 16 de març a Suïssa. "Estic molt contenta de poder traduir els bons resultats a la Copa del Món en els Campionats d'Espanya", declarava Galícia.


Clàudia Galícia confirma la seva bona dinàmica aquesta temporada guanyant les tres modalitats dels Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya a la Vall de Boí. Després de començar l'hivern amb sis plates en les tres primeres proves de la Copa del Món, Galícia ha aconseguit pujar als més alt del podi en els estatals.

Divendres començava el cap de setmana frenètic de competicions i desnivell positiu. L'esquiadora aconseguia manar de principi a fi totes les fases de la modalitat esprint i s'emportava la victòria per davant de Júlia Casanovas i Fàtima de Diego.

Dissabte, a la prova individual, la primera classificada de la Overall de la Copa del Món era la favorita per emportar-se també la victòria. Finalment, aconseguiria el segon or del cap de setmana després de les tres pujades de la prova. Per darrere, Fàtima i Júlia es canviaven les posicions.

Finalment, aquest matí, Clàudia Galícia aconseguia el triple or dominant la prova Vertical. L'esquiadora de Torelló quedava per davant d'Igone Camps i una Fàtima de Diego que l'ha acompanyat en els tres podis del cap de setmana.

"De cap manera m'esperava aquests resultats quan vaig començar la temporada a la Copa del Món a Àustria. He tingut la sort de poder rendir al màxim cada cap de setmana, ara descansar i pensar a preparar els Mundials d'aquí a un mes", comentava Clàudia Galícia valorant el cap de setmana.

Clàudia Galícia competirà en un mes, dies 9 a 16 de març, als Mundials d'Esquí de Muntanya a Suïssa.

CAMPIONAT D'ESPANYA - INDIVIDUAL
1. Clàudia Galícia - 01:44:29
2. Fatima de Diego - 01:50:46
3. Julia Casanovas - 1:51:98

CAMPIONAT D'ESPANYA - SPRINT
1. Clàudia Galícia
2. Julia Casanovas
3. Fatima de Diego

CAMPIONAT D'ESPANYA - VERTICAL
1. Clàudia Galícia
2. Igone Camps
3. Fatima de Diego

Després d'aquests tres dies intensos de competició als Pirineus, Oriol Cardona aprofitarà aquest mes de recuperació i entrenament per arribar de la millor manera possible en els Mundials d'Esquí de Muntanya que es disputaran de 9 al 16 de Març a Suïssa.

Oriol Cardona, competint en la prova Sprint - Jesus Dyañez / FEDME
CAMPIONAT D'ESPANYA - INDIVIDUAL
1. Oriol Cardona - 01:39:46
2. Marc Pinsach - 01:43:27
3. Iñigo Martínez - 01:45:44

CAMPIONAT D'ESPANYA - VERTICAL
1. Oriol Cardona
2. Marc Pinsach
3. Pere Rullan

CAMPIONAT D'ESPANYA - SPRINT
1. Oriol Cardona
2. Iñigo Martinez
3. Antonio Alcalde

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny