Notícia

Així va anar el XXII Trofeu Amics de Montgarri

La cursa forma part del circuit  Audi quattro Cup que passa per diverses estacions d'esquí


Aquest dissabte passat l'Estadi FIS de Beret va acollir la segona prova de l'Audi quattro Cup del 2019, la XXII edició del reconegut Trofeu Amics de Montgarri organitzat pel Club Aranès d'Espòrts d'Iuèrn (CAEI).


Més de 280 competidors de la categoria U12 / 10 acompanyats de família i amics ho han donat tot competint i animant durant la perfecta jornada d'esquí a l'estació de la Val d'Aran. El Súper-G organitzat pel CAEI va resultar un èxit de participació en un dia esplèndid i amb l'Stadium de Beret preparat a la perfecció.

El 9 de febrer l'estació aranesa de Baqueira Beret va acollir la segona prova de l'Audi quattro Cup del 2019, la XXII edició del reconegut Trofeu Amics de Montgarri organitzat pel Club Aranès d'Espòrts d'Iuèrn (CAEI). El transcurs de la jornada, tant de la competició com de la festa de tarda a Vielha, va ser el d'una gran celebració on van brillar els valors de superació, companyonia, aprenentatge, diversió en un ambient competitiu i familiar.

Es va donar el tret de sortida amb el primer súper gegant de la categoria U12 on els esquiadors van competir per alçar-se amb la victòria sempre acompanyats del suport de familiars, amics i tots aquells que es van acostar per gaudir de l'esdeveniment. Quan va acabar, es va donar pas al segon supergegant on els més joves, els U10, van donar el millor de si mateixos en la competició de velocitat adaptada a aquestes primerenques edats.

Festa i celebració de tarda a Vielha

El pavelló de Vielha va acollir a competidors i als seus acompanyants a les 17:00 hores de la tarda. A partir de les 17:30 de la tarda es van lliurar els premis als cinc primers classificats de cada categoria en homes i dones en les categories U10 i U12. Petits i grans van gaudir de les múltiples activitats preparades per l'organització.

La zona de tecnologia va ser el més atractiu del pavelló per a joves i grans. Com ja va succeir en la primera edició a la Molina, el nou croma bola de neu va ser l'activitat número ui amb més interès al llarg de la tarda, pares i fills es divertien i reien a riallades amb la fugida de la gran bola. El simulador de conducció i l'esquí virtual també van obtenir una gran acceptació per tots els públics, tenint en compte el sistema PS4 Move que ha resultat una gran atracció entre els assistents.

La zona kids, l'espai per als més petits de la família, han pogut divertir-se i aprendre amb les grans novetats del circuit de psicomotricitat i amb la interacció i programació dels robots educatius.

Resultats del Súper Gegant U10

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Macarena Sec, del club mític, amb un temps de 49.47 segons. El segon lloc el va ocupar Maialen Ros, del CAEI, amb un temps de 49.97 i el tercer esglaó del podi el va aconseguir Paula Carrascosa, del club TECALP, amb 50.36 segons.

En categoria masculina, Martí Ubeira del club CAEI va aconseguir la victòria en la seva categoria amb un temps de 50.17 segons, el va seguir Gonzalo Pérez del club AISC amb un temps de 52.70 i en tercera posició Mario de la Creu del club TECALP amb un temps de 53.41 segons.

Resultats del Súper Gegant U12

En categoria femenina, Núria Torres del club GRANUEC es va plantar al cim del podi amb un temps rècord de 46.76 segons, el va seguir Emma Blanxer del club LLIVIA amb un temps de 47.67 segons i en tercera posició Valeria Álvarez del club NOROE amb un temps de 49.18 segons.

En categoria masculina, va ser Jan Ordoñez del club LLIVIA amb un temps de 47.99, per darrere es va plantar Arnau Vilamitjana del club CET amb un bon temps de 48.25 i un tercer lloc per a Alex Jorge Peix del club LLIVIA amb un temps de 48.90.

El circuit Audi quattro Cup U12 / U10 visitarà aquest mes de febrer les estacions de Valgrande-Pajares, Sierra Nevada, Cerler i Formigal.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial