Notícia

Espot reobrirà aquest dijous dia 14

Els esquiadors podran accedir a les pistes de la cota 2000 amb màquines trepitjaneu equipades amb cabines seguint la traça del telecadira de La Roca

Espot aplicarà un sistema de transport alternatiu mitjançant màquines trepitjaneu
Espot aplicarà un sistema de transport alternatiu mitjançant màquines trepitjaneu Autor/a: Diaridelaneu.cat
Espot reobrirà aquest dijous dia 14. Els esquiadors podran accedir a les pistes de la cota 2000 amb màquines trepitjaneu equipades amb cabines seguint la traça del telecadira de La Roca. Es mantindrà la mesura perquè les persones amb reserva prèvia comptaran amb forfets de Port Ainé i Baqueira Beret sense sobrecostAquestes mesures es mantindran mentre continuen les proves per a la reobertura del telecadira.


A partir del proper dijous, dia 14 de febrer, les pistes d’esquí d’Espot tornaran a estar obertes per a tots els visitants. Espot aplicarà un sistema de transport alternatiu mitjançant màquines trepitjaneu perquè els visitants puguin accedir a totes les pistes de la cota 2000, partint de l’inici del telecadira de La Roca i salvant el tram de la infraestructura encara en proves.
 
Les màquines trepitjaneu faran un recorregut d’1,5 kms i la durada del trajecte és d’uns 10 minuts.
 
Els dies de màxima afluència, en cas de necessitat, el servei es veurà reforçat amb transport per carretera mitjançant vehicles 4x4, amb capacitat per a set persones. El temps de recorregut serà d´uns 20 minuts, amb una distància per recórrer de 7,1 kms.
 
El cost d’aquest transport alternatiu està inclòs en el preu del forfet. Els horaris es faran coincidir amb l’obertura i el tancament de l’estació.
 
La pista blava Camí del Llop s’habilitarà per als esquiadors que vulguin fer l’última baixada esquiant fins al punt d’inici, al peu del telecadira de La Roca.
 
Els serveis complementaris de l’estació, com el parc lúdic, la cafeteria Cota 2000, el servei mèdic i les escoles d’esquí, restaran tots oberts. D’aquesta manera es mantindrà activa la dinàmica normal de tota l’estació d’Espot.
 
Alternatives: Port Ainé i Baqueira Beret

 
En paral·lel, i per mantenir les alternatives d’esquí per a totes aquelles persones que s’allotgin a la zona d’Espot mentre es posa en marxa l’operativa, es continuarà fent el bescanvi del forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé (forfet de temporada FGC Pallars) a l’estació de Baqueira. Caldrà que el presentin a les taquilles del sector de La Peülla.
 
Els clients que hagin reservat estades combinades amb forfet amb allotjament a la zona d’Espot també podran esquiar a l’estació de Port Ainé, o bé podran bescanviar els seus bons als propis hotels per forfets de Baqueira Beret.
 
Per més informació sobre les mesures convingudes, es pot contactar amb el servei de Receptiu de l’estació d’Espot al telèfon 973624058, a la web www.espot.cat o bé per correu electrònic a receptiu.espot@skipallars.cat.
 
Operativa
 
Els forfets es podran adquirir a les taquilles, a través de la venda online o bé amb les reserves amb allotjament. Les tarifes seran reduïdes, amb preus de 15€ per als adults, 10€ per als infants, 5€ per als menors i 6€ per al forfet de passeig.
 
Pel que fa a la resta de temporada, mitjançant aquesta operativa establerta i a l’espera d’obtenir el certificat que autoritzi tornar a posar en marxa el telecadira de La Roca, els visitants d’Espot podran gaudir de les activitats i competicions programades.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny