Notícia

Helly Hansen presenta a la ISPO les principals novetats de la temporada Tardor / Hivern 2019

La LIFALOFT ™ Hooded Stretch Insulator Jacket, amb aïllament LIFALOFT ™ elàstic, perfecta per activitats d'alta intensitat, és una de les principals innovacions de la temporada

Helly Hansen
Helly Hansen presenta a la ISPO les principals novetats de la temporada Tardor / Hivern 2019 Autor/a: Helly Hansen
Helly Hansen presenta a la ISPO les principals novetats de la temporada Tardor / Hivern 2019. La LIFALOFT ™ Hooded Stretch Insulator Jacket, amb aïllament LIFALOFT ™ elàstic, perfecta per activitats d'alta intensitat, és una de les principals innovacions de la temporada. La W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket guardonada amb un ISPO Gold Award combina la membrana Helly Tech® Professional amb aïllament LIFALOFT ™ per oferir una jaqueta de freeride còmoda i lleugera amb altes prestacions per a un rendiment òptim.


Qualsevol entusiasta de l'outdoor sap que la mobilitat, el confort i el control de la temperatura són la clau per a un dia d'èxit a la muntanya. Incorporant teixits elàstics i permeables a l'aire, panells de tacte sedós i 80 g d'aïllament elàstic LIFALOFT ™, la LIFALOFT ™ Hooded Stretch Insulator Jacket per home i dona aporta mobilitat, confort i transpirabilitat per a activitats d'alta intensitat. L'estructura única de la fibra LIFALOFT ™ crea butxaques d'aire microscòpics que capturen i retenen la calor, oferint la calidesa d'un plomissol sense el seu volum. Una altra millora addicional és el Life Pocket ™, propietat de Helly Hansen per allargar la bateria del mòbil en temperatures extremadament fredes.

"Aquest és un següent pas natural de la tecnologia LIFALOFT ™," va explicar Philip Tavell, category managing director d'esquí a Helly Hansen. "Teníem en ment l'objectiu de crear una versió elàstica de l'aïllament des del principi, sabent que els esportistes de més intensitat necessiten un aïllament que pugui mantenir-se en terreny variable, moviments dinàmics i activitat constant en substitució de les capes."

La capa òptima per a qualsevol activitat d'alta intensitat per a la tardor / hivern 2019, la LIFALOFT ™ Hooded Stretch Insulator Jacket encaixarà a la perfecció amb els esquiadors de muntanya. Pots combinar-la sobre el nou H1 Pro base layer i sota la Odin Mountain 3L Shell Jacket per a un conjunt transpirable, protector i d'alt rendiment en què confien els professionals.

Inicialment desenvolupat amb el feedback de l'equip d'esquí alpí de Suècia, l'entrada al mercat de la LIFALOFT ™ a la temporada de tardor / hivern 2018 va aportar un aïllament més lleuger i més càlid combinant les fibres Lifa®, propietat de Helly Hansen, amb l'aïllament Prima Loft®. Aquesta temporada, l'equip d'esquí alpí de Suècia continuarà gaudint de l'aïllament més lleuger i més càlid LIFALOFT ™ afegint al seu armari la renovada Alpha LIFALOFT ™ Jacket. Aquesta jaqueta lidera la col·lecció d'esquí a pistes amb un disseny elegant, amb un teixit d'alt rendiment i elàstic pels 4 costats, amb la calidesa d'un plomissol però sense volum ni pes. Utilitzant 80 g d'aïllament LIFALOFT ™ la jaqueta té menys volum i pesa un 20% menys que les alternatives de polièster estàndard oferint més calidesa d'acord amb un augment del nombre de bosses d'aire microscòpiques que capturen i retenen la calor. La Alpha LIFALOFT ™ Jacket també té el Life Pocket + ™ amb aïllament Aerogel que permet als dispositius electrònics funcionar durant més temps, encara que les temperatures siguin extremadament baixes.

"La Inspiració de l'equip d'esquí alpí de Suècia que ens va portar a crear l'aïllament LIFALOFT ™ ara ens porta cap a noves direccions," va afirmar Philip Tavell, Category Managing Director d'esquí per Helly Hansen. "La LIFALOFT ofereix el luxe de la calidesa sense volum, així afegir aquesta tecnologia a les jaquetes d'esquí que molta gent posarà a la maleta per vacances o viatges, augmenta la seva habilitat d'adaptar-se a l'estil de vida d'un esportista que viatja sovint o un entusiasta de l'esquí. "

La col·lecció Ullr de Helly Hansen, feta per a esquiadors de freeride, dóna la benvinguda a la W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket, una silueta més llarga per a les dones freeriders amb butxaques per portar l'equipament de seguretat, detalls d'alta visibilitat i el Life Pocket per mantenir les bateries actives durant un llarg dia a la neu. L'aïllament LIFALOFT de 80g ofereix un look més fi sense sacrificar calidesa.

Com a testimoni de la unicitat i la innovació d'aquesta jaqueta, la W Whitewall LIFALOFT ™ Jacket va ser reconeguda com a guanyadora d'un ISPO Award d'Or al sector d'esports de neu per 2019. La jaqueta va ser votada com el millor producte en la categoria de Capes Exteriors Híbrides 2L per un tribunal de 43 jutges de 12 països i 3 continents.

"Per a l'equip de disseny i jo és un honor haver rebut el reconeixement d'un Gold Winner en aquesta jaqueta," afirma Philip Tavell, Category Managing Director d'esquí a Helly Hansen. "És una autèntica posada en valor del treball perseverant, l'atenció al detall i el compromís que té Helly Hansen de crear productes dirigits als consumidors que té la marca des de 1877."

En 2016, el Dr. Danny Longman de la Cambridge University es va associar amb Helly Hansen amb una intenció: combinar els seus anys d'experiència estudiant la calor del cos i com s'adapta a les condicions canviants amb l'experiència de Helly Hansen en el desenvolupament de tecnologies pioneres en la indústria de la roba durant més de 140 anys. Per a la temporada tardor / hivern 2019, Helly Hansen introdueix la col·lecció H1 Pro de base layers d'alt rendiment fets per a professionals, que utilitzen la tecnologia del body mapping per equilibrar a la perfecció les propietats tèrmiques i el control de la humitat per mantenir càlid i còmode.

El Dr. Longman, biòleg a Cambridge, ha dedicat anys a entendre els orígens de la variació humana i durant els seus mesos lliures ha viatjat a localitzacions remotes de climatologies extremadament dures per oci. Incorporant la investigació del Dr. Longman i el feedback de professionals de l'esquí i els ambaixadors de la marca Dennis Risvoll, Aurelien Ducroz, i Kaylin Richardson, Helly Hansen ha desenvolupat el base layer ideal per a totes les activitats d'alta intensitat. Cada part està dissenyada ergonòmicament posant el focus en els punts de calor i fred dels homes i les dones, assegurant que tots dos reben calidesa, control de la humitat i alliberament de calor quan cal.

"Treballar amb l'equip de desenvolupament de producte de Helly Hansen m'ha permès col·laborar en la creació de productes tangibles que són avalats per anys d'investigació científica," va afirmar Longman. "També ha estat una experiència d'aprenentatge que m'ha portat a múltiples descobriments posant en pràctica teories a través dels ambaixadors de Helly Hansen i d'esportistes professionals. Tinc moltes ganes de seguir treballant per crear un millor rendiment en entorns extrems. "

Els nous base layers H1 Pro utilitzen una barreja de les propietats dels teixits Lifa®: Lifa®, Lifa® Active i Lifa® Merino. Combinar la Lifa® amb llana 100% Merino aporta calidesa on més es necessita com a la part superior de l'esquena, pit i coll, mentre que la Lifa® i la Lifa® Active se situen prop de les zones que habitualment suen més per treure la suor de la pell tan ràpid com sigui possible - sota dels braços i al llarg de la columna vertebral. Els forats fets amb làser ofereixen encara més transpirabilitat per ajudar el cos a perdre calor quan cal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny