Notícia

Masella celebra pletòrica els seus primers 100 dies de temporada

Mai abans s'havia pogut celebrar els 100 dies en un 8 de febrer


Es veia a venir. Si era la primera vegada que una estació al Pirineu obria un 1 de novembre, també seria la primera vegada que se celebrarien els 100 primers dies en un data com és el 8 de febrer. I Masella ho va voler celebrar amb una festa. Us expliquem com els va anar.


Masella va celebrar divendres passat, 8 de febrer, els seus 100 dies d'obertura. Es tracta d'una data inèdita i és conseqüència directa del fet que l'estació cerdana va obrir portes l'1 de novembre. Per celebrar-ho el passat cap de setmana l'estació tenia programada una agenda carregada d'esdeveniments esportius i festius que van coincidir amb dos dies de sol, cel blau i temperatures més aviat agradables.

A nivell esportiu, es va celebrar la Cursa "Trofeu Ciutat de Terrassa" amb una alta afluència de corredors i amb unes condicions molt bones de neu a la pista de la Davallada. També es va fer un ski-test d'esquís de la marca eslovena Elan.

A nivell festiu, el principal esdeveniment va ser la Festa San Miguel, la cervesa de la neu. La marca de cervesa elaborada a Lleida va instal·lar un village ambientat en un camp base, en el qual s'hi va poder fer un maridatge de cerveses amb gastronomia de muntanya. Aquest esdeveniment de San Miguel va estar amenitzat amb un concert en directe de Bigott i amb la música del DJ Amable. I, també, durant l'obertura de l'Esquí Nocturn es va celebrar una festa universitària a la zona après-ski de La Cantina de Masella.

Pel que fa a afluència d'esquiadors l'estació l'ha qualificat com a excel·lent. Segons dades de l'estació el nombre d'esquiadors i surfers de neu que van passar per les seves instal·lacions puja fins als 19.000. En aquestes xifres ben segur que hi van ajudar les bones condicions de l'estació, que encara avui està oferint el 100% dels remuntadors, 71 km esquiables d'un total de 74 i gruixos de neu que van dels 80 als 135 cm neu pols.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


59%

66 vots