Notícia

5 raons per celebrar el Sant Valentí esquiant

Sempre resultarà més gratificant una jornada esquiant amb la vostra parella que inclogui un bon dinar a pistes que no reduir-ho, només, a un sopar romàntic

sant valenti,la molina,parella,esquiadors
Celebrar el Sant Valentí regalant una jornada d'esquí pot ser una bona manera de guanyar-nos la nostra parella Autor/a: La Molina - Oriol Molas
Possiblement, si ets un esquiador català, el Sant Valentí t'importa més aviat poc, entre altres raons perquè a Catalunya aquesta festa no ha arrelat massa, doncs en tenim la nostra pròpia versió per la diada de Sant Jordi. Així i tot, a base d'impactes publicitaris sobre aquesta diada, sempre hi ha qui hi troba una bona excusa per fer un regal a la seva parella. I ben mirat potser no és una mala idea si sabem treure-li el suc pel costat menys materialista i ho fem des d'un vessant més experimental.


El cert és que el dia dels enamorats, Sant Valentí, sempre genera debat, però deixant de banda si és una festa de l'amor o una jornada de màrqueting comercial entorn dels sentiments amorosos, aquesta diada pot ser, perfectament, un dia fantàstic per anar a esquiar precisament amb aquesta excusa. I per més motius, perquè enguany cau en un dia entre setmana, perquè al febrer hi ha bona neu i perquè no hi ha millor regal per a un esquiador que regalar a la seva parella un dia d'esquí romàntic a la neu. A més, que si la vostra parella no és massa esquiadora, quan rebi aquest regal segur que ho començarà a veure d'una altra manera tot això de la neu.

Us donem 5 raons per celebrar el Sant Valentí esquiant.

1 • Perquè cau entre setmana

Enguany Sant Valentí, 14 de febrer, coincideix en un dia laborable, concretament en dijous. Esquiar, o fer surf de neu, un dia entre setmana és garantia de viure una bona experiència a pistes, ja que hi haurà menys esquiadors i amb menys massificació, més possibilitats d'estar tranquils amb la nostra parella.

2 • Perquè és febrer i febrer és sinònim de bona neu

El febrer és un mes de bona neu. Ens trobem a l'equador de la temporada, els dies de fred rigorós ja van a la baixa, les hores de llum guanyen minuts cada dia a la nit, i sembla que la primavera treu el nas cada dia amb més insistència. El febrer porta acumulada la neu dels mesos de novembre, desembre i gener i la fosa de neu important encara queda lluny. Les nits són fredes i podrem trobar, molt possiblement, la millor neu de la temporada en ple febrer. Bé, molt possiblement no, segur que la trobarem.

3 • Regalar una experiència

Regalar un dia d'esquí a la teva parella és sempre un regal emotiu, més experimental que no pas material i per tant, original i autèntic. L'experiència la viureu molt més intensament que no pas si hem de reduir l'excusa de Sant Valentí a un regal material o a un sopar romàntic. Són regals també molt adients, per descomptat, però que sempre els podrem fer un altre dia o l'any vinent. A més, que de sopar romàntic al vespre, encara hi serem a temps, però haurem guanyat un dia fantàstic a la neu.

4 • Perquè tenim temps anticiclònic

Si res ho espatlla, i res ho fa preveure, enguany el Sant Valentí serà de temps anticiclònic. Això vol dir un dia de sol, cel blau i aire en calma. Quin dia que us espera a tu i a la teva parella!

5 • Un dinar romàntic a 2.000 metres

I finalment perquè la jornada d'esquí la podem arrodonir amb un dinar igualment romàntic en un restaurant a 2.000 metres. Gairebé totes les estacions del Pirineu tenen opcions de restaurants molt autèntics, d'ambientació de muntanya, que faran del nostre dinar a pistes una experiència ideal per arrodonir el nostre Sant Valentí. Amb temps anticiclònic podreu dinar a la terrassa, que encara us farà gaudir molt més del vostre dia a la neu.

No us hi penseu més, enguany per Sant Valentí, us volem veure a pistes amb la vostra parella. Així que espavileu-vos, parleu amb el vostre cap de personal i la vostra parella i demaneu festa per al dia 14 i pugeu a pistes regalant-vos un dia d'esquí mútuament.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial