Notícia

5 raons per celebrar el Sant Valentí esquiant

Sempre resultarà més gratificant una jornada esquiant amb la vostra parella que inclogui un bon dinar a pistes que no reduir-ho, només, a un sopar romàntic

sant valenti,la molina,parella,esquiadors
Celebrar el Sant Valentí regalant una jornada d'esquí pot ser una bona manera de guanyar-nos la nostra parella Autor/a: La Molina - Oriol Molas
Possiblement, si ets un esquiador català, el Sant Valentí t'importa més aviat poc, entre altres raons perquè a Catalunya aquesta festa no ha arrelat massa, doncs en tenim la nostra pròpia versió per la diada de Sant Jordi. Així i tot, a base d'impactes publicitaris sobre aquesta diada, sempre hi ha qui hi troba una bona excusa per fer un regal a la seva parella. I ben mirat potser no és una mala idea si sabem treure-li el suc pel costat menys materialista i ho fem des d'un vessant més experimental.


El cert és que el dia dels enamorats, Sant Valentí, sempre genera debat, però deixant de banda si és una festa de l'amor o una jornada de màrqueting comercial entorn dels sentiments amorosos, aquesta diada pot ser, perfectament, un dia fantàstic per anar a esquiar precisament amb aquesta excusa. I per més motius, perquè enguany cau en un dia entre setmana, perquè al febrer hi ha bona neu i perquè no hi ha millor regal per a un esquiador que regalar a la seva parella un dia d'esquí romàntic a la neu. A més, que si la vostra parella no és massa esquiadora, quan rebi aquest regal segur que ho començarà a veure d'una altra manera tot això de la neu.

Us donem 5 raons per celebrar el Sant Valentí esquiant.

1 • Perquè cau entre setmana

Enguany Sant Valentí, 14 de febrer, coincideix en un dia laborable, concretament en dijous. Esquiar, o fer surf de neu, un dia entre setmana és garantia de viure una bona experiència a pistes, ja que hi haurà menys esquiadors i amb menys massificació, més possibilitats d'estar tranquils amb la nostra parella.

2 • Perquè és febrer i febrer és sinònim de bona neu

El febrer és un mes de bona neu. Ens trobem a l'equador de la temporada, els dies de fred rigorós ja van a la baixa, les hores de llum guanyen minuts cada dia a la nit, i sembla que la primavera treu el nas cada dia amb més insistència. El febrer porta acumulada la neu dels mesos de novembre, desembre i gener i la fosa de neu important encara queda lluny. Les nits són fredes i podrem trobar, molt possiblement, la millor neu de la temporada en ple febrer. Bé, molt possiblement no, segur que la trobarem.

3 • Regalar una experiència

Regalar un dia d'esquí a la teva parella és sempre un regal emotiu, més experimental que no pas material i per tant, original i autèntic. L'experiència la viureu molt més intensament que no pas si hem de reduir l'excusa de Sant Valentí a un regal material o a un sopar romàntic. Són regals també molt adients, per descomptat, però que sempre els podrem fer un altre dia o l'any vinent. A més, que de sopar romàntic al vespre, encara hi serem a temps, però haurem guanyat un dia fantàstic a la neu.

4 • Perquè tenim temps anticiclònic

Si res ho espatlla, i res ho fa preveure, enguany el Sant Valentí serà de temps anticiclònic. Això vol dir un dia de sol, cel blau i aire en calma. Quin dia que us espera a tu i a la teva parella!

5 • Un dinar romàntic a 2.000 metres

I finalment perquè la jornada d'esquí la podem arrodonir amb un dinar igualment romàntic en un restaurant a 2.000 metres. Gairebé totes les estacions del Pirineu tenen opcions de restaurants molt autèntics, d'ambientació de muntanya, que faran del nostre dinar a pistes una experiència ideal per arrodonir el nostre Sant Valentí. Amb temps anticiclònic podreu dinar a la terrassa, que encara us farà gaudir molt més del vostre dia a la neu.

No us hi penseu més, enguany per Sant Valentí, us volem veure a pistes amb la vostra parella. Així que espavileu-vos, parleu amb el vostre cap de personal i la vostra parella i demaneu festa per al dia 14 i pugeu a pistes regalant-vos un dia d'esquí mútuament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny